Seuran viikkohoroskooppi 18.9.–24.9. – Hyvää syntymäpäivää, Erkki Liikanen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Suomen Pankin ex-pääjohtaja Erkki Liikanen on syntynyt 19.9.1950. Hyvää syntymäpäivää!
Suomen Pankin ex-pääjohtaja Erkki Liikanen on syntynyt 19.9.1950. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Erkki Liikanen viettää syntymäpäiviään 19. syyskuuta – onnea!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Osaat hyödyntää otolliset tilaisuudet ja tarttua ohikiitäviin mahdollisuuksiin muita nopeammin, minkä ansiosta menestyt ongelmista ja viivästyksistä huolimatta. Tämän vuoksi joku saattaa pitää sinua etuoikeutettuna, mutta onnistumisistasi saat kiittää itseäsi ja hyviä hoksottimiasi. Erään henkilön käytös hämmentää.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Resurssiesi jakaminen tasaisesti on nyt haastavaa. Vuoroin sinulla on liikaa tekemistä, vuoroin olet tylsistymisen partaalla. Rahasta voi olla pulaa – tai sitten syydät sitä harkitsemattomiin hankintoihin. Ihmissuhteistakin tuntuu nyt puuttuvan kaipaamaasi harmoniaa. Keskity konkreettisiin asioihin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet nyt tosipaikan edessä. Mikäli olet sinnitellyt jonkin asian kanssa vastentahtoisesti tai katsellut tilannetta ruusunpunaisten lasien läpi, se ei enää onnistu. On pelkästään hyvä, että joudut nyt kohtaamaan asiat sellaisina kuin ne oikeasti ovat, sillä vasta sen myötä pääset tekemään kaipaamiasi muutoksia.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet pirteä ja puuhakas ja käytät tarmoasi mielelläsi fyysisiin koetuksiin. Varo rynnimästä liikaa, sillä ylenmääräinen innostus voi pian lässähtää, varsinkin jos rehkit itsesi kipeäksi. Kiistatilanteissa kannattaa asettua vastapuolen asemaan. Empatialla ja hyvällä tahdolla pääset paljon pidemmälle kuin rähjäämällä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Pyrit rakentamaan turvallista elämää ja tulevaisuutta itsellesi ja läheisillesi ja otat liikaakin vastuuta kantaaksesi. Kaikki ei ole omissa käsissäsi, ja epävarmuus leimaa nyt jokaisen elämää, joten älä stressaa asioilla, joihin et voi vaikuttaa. Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat mietityttävät erityisesti.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin asia elämässäsi on murroksessa, mutta toistaiseksi kuljet eteenpäin kuin Liisa Ihmemaassa ihmetellen kulloisiakin juonenkäänteitä vailla varmaa tietoa siitä, mihin olet päätymässä. Nyt ei kannata lisätä hämmennystä lietsomalla draamaa ihmissuhteissa tai tekemällä harkitsemattomia päätöksiä. Nauti matkasta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Mielesi hyötyy suuresti näennäisistä tylsyyden hetkistä ja palkitsee sinut äkillisellä ahaa-elämyksellä, joka auttaa sinua näkemään elämäsi uudessa valossa ja innostaa tavoittelemaan jotain sellaista, jonka olet menettänyt tai jota koet kaipaavasi. Jonkinlainen totuuden tai aitouden etsintä on nyt käynnissä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tekemisistäsi ei nyt puutu intoa eikä draivia, mutta ainakin ulkopuolisen silmin niistä saattaa puuttua hitunen suunnitelmallisuutta tai järkeä. Sinun on nyt vaikea pysähtyä suunnittelemaan tai perustelemaan valintojasi, sillä elät intohimoisesti tässä ja nyt. Jakso on silti epäilemättä hauska ja mielenkiintoinen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet kasvamassa ulos jostain asiasta tai suhteesta, ja aika lopulliseen irtautumiseen alkaa olla käsillä. Toisaalta voit olla hyvinkin valmis sitoutumaan johonkin uuteen asiaan tai hankkeeseen. Osoitat tekemisissäsi luovuutta, ahkeruutta ja rohkeutta, mikä on omiaan herättämään muissa ihailua tai jopa kateutta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin asia tai tilanne elämässäsi on epäselvä, ja joudut vielä jonkin aikaa elämään sen suhteen hienoisessa epävarmuudessa. Hyvä huumorintajusi ja sopeutumiskykysi ovat avuksi. Jakso on kuitenkin toimelias ja valoisa, ja varsinkin sosiaalinen elämä tuottaa paljon tyydytystä. Jokin mieluisa yllätys ilahduttaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Työ ja muut askareet rullaavat hienosti, mutta ihmissuhteissa voi ilmetä ongelmia. Väärinkäsitykset ovat enemmän kuin mahdollisia, ja olet itse tavallista herkkänahkaisempi ja saatat ottaa nokkiisi kommenteista, jotka eivät mitenkään ole suunnattuja sinua vastaan. Jonkin asian tai suhteen kestoa punnitaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Moni asia elämässäsi on murroksessa tai avoinna, mutta se ei hyvää tuultasi lannista. Nautit siitä, että jokainen päivä sisältää yllätysmomentteja. Olet motivoitunut kohentamaan elämääsi eri tavoin, eikä olisi ihme, vaikka innostuisit aloittamaan kuntokuurin tai opiskelun. Rakkausrintamallakin pyyhkii upeasti.

X