Seuran viikkohoroskooppi 19.2.–25.2. – Hyvää syntymäpäivää, Jari Litmanen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jalkapalloilija Jari Litmanen on syntynyt 20.2.1971. Hyvää syntymäpäivää!
Jalkapalloilija Jari Litmanen on syntynyt 20.2.1971. Hyvää syntymäpäivää! © Martti Kainulainen/LK
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jari Litmanen viettää syntymäpäiviään 20. helmikuuta – onnea!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet nyt tavallistakin herkempi aistimaan niin omia kuin muidenkin mielialoja ja syvimpiä toiveita. Jakso suosii uusia alkuja, mutta liian suoraviivaista toimintaa kannattaa välttää. Keskity mieluummin tunnustelemaan ja suunnittelemaan ja pidättäydy konkreettisista liikkeistä, kunnes tiedät varmasti, mitä haluat.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Elämässäsi on nyt hieman huojuntaa itsestäsi riippumattomista syistä, ja joudut kenties hakemaan paikkaasi muuttuvissa olosuhteissa. Älä suotta rimpuile vastaan vaan antaudu virran vietäväksi. Kuuntele vaistojasi, niin osaat kyllä tehdä oikeat päätökset. Pääset tai joudut kartuttamaan tietojasi ja taitojasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet voimiesi tunnossa ja saatkin hienosti viedyksi hankkeitasi eteenpäin. Menestyksen huumassa saatat kuitenkin unohtaa muiden tarpeet ja olemassaolon. Sinun ei tarvitse laskea rimaa eikä hidastaa vauhtia, mutta hienotunteinen kannattaa olla. Varo tallaamasta muiden varpaille tai jyräämästä heikompia allesi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinusta tuntuu ehkä siltä, että eteesi tulee kaikenlaista harmia ja menoasi hidastavia ongelmia, mikä tietenkin ärsyttää. Koeta silti pitää pääsi kylmänä ja vaali tasapainoasi kaikin käytettävissäsi olevin keinoin, sillä kiukuttelu ja ärhentely eivät auta. Asiat etenevät kyllä, vaikkei siltä nyt vaikutakaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Edessäsi on dynaaminen jakso, joka edellyttää sekä fyysistä että henkistä liikettä. Et voi jäädä paikallesi, sillä sekä ulkoiset olosuhteet että sisäinen paine kasvavat muutoin sietämättömiksi. Kupliva energia tuo mukanaan paljon uusia ideoita ja asioita niin ihmissuhteissa kuin muillakin elämäsi osa-alueilla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Panet itseäsi likoon, mutta menestystä ei vain tahdo tulla. Johonkin hankkeeseen tai henkilöön kohdistuneet odotuksesi jäävät täyttymättä, mikä turhauttaa ja suututtaa sinua. Olet ehkä suunnannut energiasi väärään kohteeseen. Ota aikalisä ja mieti, missä todella mättää. Pieni suunnanmuutos voisi tehdä ihmeitä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakso on hieman levoton ja tuo mukanaan ehkä yllätyksiä, joista et niin välittäisi. Nouset kyllä pian tilanteen tasalle – varsinkin, jos saat päättää toimintatapasi itse. Jos taas joudut sopeutumaan toisten määräysvaltaan, on tärkeää, että suot itsellesi riittävästi aikaa saada sulatella ja jäsentää ajatuksiasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet hieman päättämätön ja tempoilet eri tavoitteiden tai suunnitelmien välillä. Ehkä on parasta myöntää, ettet vielä tiedä, mihin haluat eniten panostaa. Anna asioiden hautua rauhassa. Vaara väärinkäsityksille on koholla, joten kiinnitä erityistä huomiota siihen, miten, milloin ja kenelle avaudut asioistasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Polkusi jatkaa mutkitteluaan, mutta voit olla luottavaisin mielin sen suhteen, että suuntasi on yhä oikea. Muiden tekemiin ehdotuksiin kannattaa suhtautua avoimesti, joskin pienellä varauksella. Niiden joukossa voi olla kultajyviä, mutta niiden löytäminen vaatii vaivannäköä. Luota omaan järkeesi ja vaistoosi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on kova tarve saattaa asiat haluamallesi tolalle. Se on hyvä, kunhan maltat pysyä omalla tontillasi etkä ryhdy neuvomaan ja komentelemaan muita, sillä silloin saat huomata kohtaavasi yllättävänkin kovaa vastarintaa. Rohkeutesi on korkealla ja itsekritiikkisi matalalla, joten monenlaista voi tapahtua.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luovuutesi ja kunnianhimosi ovat heräämässä ja ne muodostavat voittoisan yhdistelmän, jonka avulla kannattaa lähteä rohkeasti tavoittelemaan jotain, josta olet pitkään haaveillut. Annat itsestäsi myönteisen vaikutelman ja saat helposti tukea ajatuksillesi, kunhan vain rohkenet avata suusi oikealla hetkellä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ihmissuhteet ovat nyt tapetilla. Jos niissä on ollut kitkaa, nyt on hyvä hetki selvittää välit ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Myös uusien tuttavuuksien solmiminen käy helposti, ja hyvällä onnella saatat löytää todellisen hengenheimolaisen. Luovuutesi kukkii, ja kekseliäisyytesi voi suorastaan lähteä laukalle.

X