Seuran viikkohoroskooppi 19.3.–25.3. – Hyvää syntymäpäivää, Minna Suuronen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Minna Suuronen on syntynyt 19.3.1968. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Minna Suuronen on syntynyt 19.3.1968. Hyvää syntymäpäivää! © Mirva Kakko/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Minna Suuronen viettää syntymäpäiviään 19. maaliskuuta – onnea!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla on nyt kykyä itsetutkiskeluun, ja osaat halutessasi luotsata asioita paremmalle tolalle. Jokin aiempi väärinkäsitys tai kiista on mahdollista saattaa onnelliseen päätökseen tai harmia aiheuttanut käytännön pulma korjata. Suhtaudut myönteisesti tulevaan ja uskallat aloittaa uusia vaativiakin hankkeita.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olosi voi olla hieman kaksijakoinen. Jaksat vaikka mitä, kunhan asia on sellainen, jonka koet mielekkääksi ja jonka takana voit seistä aidosti. Jos taas joudut tekemään jotain sellaista, joka sotii arvojasi vastaan, uupumus ottaa vallan, etkä tahdo saada aikaan mitään. Myös ihmissuhteissa rehellisyys on A ja O.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Elämäsi on nyt joltakin osin muuttumassa, mutta tunnet olevasi jonkinlaisessa välitilassa vailla selkeää visiota tulevasta. Vaikka epävarmuudessa olo verottaa voimiasi, on sen sietäminen arvokas taito. Ota siis rauhallisesti ja keskity asioihin, jotka tuottavat sinulle iloa juuri nyt. Tilanne selkiytyy piakkoin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Edessäsi on tapahtumarikas jakso. Luovuutesi ja kekseliäisyytesi ovat valloillaan ja tuottavat iloa itsesi lisäksi kaikille niille, jotka pääsevät niistä osallisiksi. Jokin ihmissuhde muuttaa muotoaan. Älä yritä kontrolloida tilannetta liiaksi vaan katso, mihin suuntaan asiat lähtevät luonnostaan kehittymään.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Edessäsi on totuuden hetki, ja joudut myöntämään itsellesi, miten asioiden laita on. Kyse on ehkä suhteesta, työpaikasta tai hankkeesta, josta haluat irrottautua, tai jostain tarpeesta, jonka olet kieltänyt itseltäsi liian pitkään. Vaikka elämäsi nyt hieman järkkyisikin, se on pitkällä tähtäimellä vain hyvästä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla on nyt mahdollisuuksia vaikka mihin, kunhan et anna mukavuudenhalun tylsyttää terääsi. Nyt ei pidä säästellä voimavarojaan tai nauttia joutilaisuudesta vaan ladata kaikki paukut yhteen ja ainoaan tavoitteeseen. Voit todella yltää pitkälle, mutta löysäilyyn ei ole varaa. Mieti, mitä haluat saavuttaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Kuulostele sisintäsi. Jos jokin elämänalueesi takkuilee tai tuntuu raskaalta, nyt on oikea hetki puuttua peliin ja hakea muutosta. Sinulta löytyy riittävästi rohkeutta ja inspiraatiota tuulettaa elämäsi ummehtuneita osa-alueita. Päätä, mitä haluat aidosti säilyttää ja pane loput kiertoon tai viskaa menemään.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla olisi tarve saada jotain konkreettista aikaiseksi, mutta toisinaan asiat vain vievät luultua enemmän aikaa. Se ei tarkoita, ettei muutosta tai kehitystä tapahtuisi, joten harjoita kärsivällisyyden jaloa taitoa. Ihmissuhteissa kipinöi niin hyvässä kuin pahassakin. Ihastumisia ja vihastumisia esiintyy.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Asiat eivät suju lainkaan suunnitelmiesi mukaan, ja saatat jo ajatella kaiken menevän päin mäntyä. Niin ei kuitenkaan ole. Saat vielä huomata, että lopputulos on parempi kuin mihin olisit omin päin ikinä yltänyt. Luovu siis suosiolla liiasta kontrollista ja totuttele siihen ajatukseen, että muutkin osaavat.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Nautit kun saat laatia korkealentoisia suunnitelmia ja haaveilla suurista seikkailuista, mutta jotta niistä tulisi totta, täytyy kääriä hihat ja iskeä kätensä saveen. Nyt on sen aika. Sinulla riittää energiaa, ja optimismisi toimii hyvänä kilpenä, jos kaikki ei mene kerralla putkeen. Ihmissuhteesi kukoistavat.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin aikaa sitten alullepanemasi prosessi alkaa hahmottua ja konkretisoitua, ja sinulla on nyt tilaisuus pohtia, onko se yhä sitä, mitä aidosti haluat. Jos vastaat kieltävästi, ei ole myöhäistä kääntää kelkkaansa. Jos taas myöntävästi, voit alkaa työstää unelmaasi toden teolla eteenpäin. Rehellisyys palkitaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla on nyt voimakas tarve uudistaa elämääsi ja toimintatapojasi. Se on hyvä, mutta aivan kaikkea ei liene syytä myllätä kerralla uuteen uskoon. Pysähdy miettimään, mikä elämäsi osa-alue olisi eniten remontin tarpeessa ja aloita vaikka karsimalla sellaisia tapoja tai asioita, joista on suoranaista haittaa.

X