Seuran viikkohoroskooppi 24.5.–30.5.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Juhani Tamminen
Jääkiekkovalmentaja Juhani Tamminen on syntynyt 26.5.1950. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joudut nyt puntaroimaan resurssiesi riittävyyttä ja sitä, miten haluat niitä jatkossa jakaa. Olipa kyse sitten rahasta, ajasta tai ihmissuhteistasi, tee inventaario ja pohdi, onko jollain elämäsi osa-alueella sellainen tilanne, että panostuksesi valuu hukkaan eikä anna enää tyydyttävää vastinetta. Voit aina valita toisinkin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sen sijaan, että vertaat itseäsi muihin heidän edukseen, sinun kannattaa keskittyä hetkeksi katsomaan taaksepäin ja listata asioita, joita olet elämäsi varrella oppinut tai joissa olet erityisen lahjakas. Anna tunnustusta itsellesi ja saavutuksillesi ajattelematta, että se olisi jotenkin itsekästä tai omahyväistä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Hyödyt nyt paljon kanssakäymisestä mahdollisimman erilaisten ihmisen kanssa. Hakeudu uusien ihmisten pariin ja tyydy vaihteeksi sivustakatsojan rooliin sen sijaan, että pyrkisit johtamaan tilannetta tai hallitsemaan keskustelua. Inspiroidut toisten tarinoista ja huomaat löytäväsi itsestäsikin aivan uusia puolia.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin asia aiheuttaa hankaluuksia, ja saatat yrittää puskea eteenpäin väkisin. Se on virhe, sillä paljon hyödyllisempää olisi ottaa takapakkia ja jättää koko asia hetkeksi hautumaan. Tuuleta mieluummin omaa päätäsi ja ruoki mielikuvitustasi matkustamalla uusiin paikkoihin tai antautumalla silkkaan huvitteluun.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet nyt isojen kysymysten äärellä. Sen sijaan, että kyselisit neuvoa muilta tai panisit liikaa painoarvoa ulkopuolisten ehdotuksille, anna itsellesi aikaa kuulostella, mitä itse oikeasti asioista ajattelet ja miltä haluaisit elämäsi tulevaisuudessa näyttävän. Vain löytämällä oman polkusi saatat elää täydesti.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Saat useita hienoja mahdollisuuksia toteuttaa haaveitasi ja edistää hankkeitasi, mutta ne tulevat niin yllättäviltä tahoilta ja vailla ennakkovaroitusta, että kaikenlainen laskelmointi on aivan turhaa. Keskity siis nauttimaan elämästä ja kaikesta siitä hyvästä, mitä se sinulle nyt runsaalla kädellä tarjoilee.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Vaikket välittäisikään erityisesti miettiä uraasi, sinun on kuitenkin hyvä tiedostaa, että jakso on sen kannalta korostetun tärkeä. Merkitykselliset kohtaamiset ja hyödyllisten kontaktien solmiminen ovat nyt enemmän kuin mahdollisia, mutta omaakin panostasi toki tarvitaan. Väkisin kukaan ei asiaasi edistä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luvassa on jännittäviä kohtaamisia, ja niillä voi olla kauaskantoisiakin vaikutuksia. Toiset ihmiset toimivat peileinä, joita vasten voit tarkastella omaa toimintaasi ja ajatuksiasi. Koet ehkä suuriakin oivalluksia, joiden pohjalta saatat päättää tehdä mittavia muutoksia elämässäsi. Maisemanvaihdos palkitsee.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elämäsi voi tuntua hämmentävältä ja olosi olla kuin Liisalla Ihmemaassa. Pelkäät tekeväsi vääriä ratkaisuja ja niiden myötä aiheuttavasi vahinkoa itsellesi ja ehkä muillekin. Ota aikalisä ja anna itsellesi aikaa tunnemyllerryksen selvittelyyn. Nyt ei selvästikään ole oikea hetki toimia, joten odota rauhassa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tunnut olevan onnetarten lempilapsi, sillä kaikki, mihin ryhdyt, onnistuu nyt yli odotusten. Sen sijaan, että ihmettelisit, mistä moinen johtuu tai pohtisit, kauanko hyvä tuurisi voi jatkua, keskity olemaan ja elämään hetkessä ja ottamaan kaikki mahdollinen irti tästä sadunhohtoisesta jaksosta. Nyt pitää uskaltaa!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Työvelvollisuudet tai huoli läheistesi hyvinvoinnista ajavat nyt henkilökohtaisten haaveidesi ohi. Tee nurkumatta se, mitä täytyy, mutta huolehdi siitä, että pidät myös itsellesi antamasi lupaukset heti kun se on mahdollista. Jakso on tunnepitoinen ja antoisa monin tavoin. Saat tyydytystä siitä, että teet parhaasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ihmissuhteet ovat nyt sekä koetinkivesi että voimavarasi. Opit paljon kuuntelemalla muita ja joudut kenties muuttamaan käsityksiäsi jostakin 
asiasta tai henkilöstä. Yhteentörmäyksiä saattaa esiintyä, ja voi olla, että jokin suhde tulee yksinkertaisesti tiensä päähän, jos koet sen rajoittavan liiaksi kasvuasi.

X