Seuran viikkohoroskooppi 8.6.-14.6.2018

Jaa artikkeli
Olli Mustonen
Pianisti, kapellimestari ja säveltäjä Olli Mustosen syntymäpäivä on 7.6.1967. Taas juhlitaan – Onneksi olkoon! © Martti Kainulainen / Lehtikuva

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sosiaalinen elämäsi on vilkasta ja antoisaa, eikä hauskoista kutsuista tai mielekkäästä tekemisestä ole pulaa. Muista silti kuunnella kehosi viestejä. Jos tahtisi on liian kova ja laiminlyöt kehosi tarpeet, se tuo sen kyllä ilmi tavalla tai toisella ja pakottaa sinut pysähtymään. Älä leikittele terveydelläsi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulle sysätään nyt liikaa vastuuta ja velvoitteita, ja ne alkavat vaatia veronsa ja nakertaa elämäniloasi. Älä veny liikaa äläkä heittäydy marttyyriksi, vaan ota asia rauhallisesti ja suoraan puheeksi asianosaisten kanssa. Jokin asia tai henkilö, jonka luulit kuuluvan menneisyyteen, muistuttaa itsestään.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet mainiossa vedossa, ja saatat nyt paljon asioita alulle. Muista kuitenkin jättää aikatauluihin tarpeeksi pelivaraa, ja varo lupaamasta liikoja, sillä näin hyvä vire ei jatku ikuisuuksiin. Läheiset kaipaavat huomiotasi, joten varaa riittävästi aikaa myös heille. Rento yhdessäolo on hyvää vastapainoa työlle.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet levoton ja kaipaat jonkinlaista muutosta, mutta et oikein itsekään tiedä, mistä kenkä puristaa. Kuulostele rauhassa ajatuksiasi ja toiveitasi ennen kuin alat myllertää elämääsi uuteen uskoon. Muista, että monesti turhautuminen edeltää suurta oivallusta. Sitä odotellessasi yritä kohdella itseäsi lempeästi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet suosittua ja haluttua seuraa, joten ei ihme, että kutsuja satelee ropisemalla. Voi olla, että joudut voimavarojen tai ajanpuutteen vuoksi tuottamaan pettymyksen joillekuille, mutta päivässäsi ei ole tunteja enempää kuin muillakaan. Parempi siis valita kohtuudella menoja, jotta jaksat olla niissä aidosti läsnä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sanasi ja ilmaisusi ovat keskenään ristiriidassa, eikä väärinymmärryksiltä voi välttyä. Mieti, mitä todella haluat sanoa ja mihin puheillasi tähtäät. Jos tarkoituksesi on hyvä, tuo se julki. Jos taas halusit loukata, myönnä se ja mieti motiivejasi. Pieni matka tai vetäytyminen omiin oloihin voisi tehdä hyvää.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on monta rautaa tulessa ja useita keskeneräisiä projekteja, jotka sinun pitäisi saattaa loppuun. Stressaannut lisää, eikä tuloskaan ole kummoinen, jos teet kaikkea satunnaisesti ja hosuen. Pane asiat tärkeysjärjestykseen ja hoida ne pois kunnolla ja yksi kerrallaan. Huomaat, miten paljon energiaa vapautuu.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin kotiin tai asumiseen liittyvä asia nousee ajankohtaiseksi ja vaatii päätöksentekoa. Älä anna kenenkään kävellä ylitsesi tai hoputtaa tekemään päätöksiä ennen kuin olet valmis. Sinulle tarjotaan auliisti neuvoja ja mielipiteitä, mutta pidä langat ja päätökset omissa käsissäsi. Ystävistä on iloa ja apua.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet tottunut tekemään ratkaisusi itsenäisesti ja kulkemaan omia polkujasi, mutta nyt olet tilanteessa, jossa yhteistyöstä olisi paljon hyötyä. Tartu siis tarjolla olevaan mahdollisuuteen, niin saatat huomata, että oikeastaan nautit voidessasi jakaa ajatuksia ja vastuuta samanhenkisen kumppanin kanssa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin perheeseen tai sukuun liittyvä hankala asia tulee ratkaistavaksi, ja sinulla on asiassa huomattava rooli. Suurilta tunteilta ja sanoilta ei voi välttyä, mutta kun säilytät rauhallisuutesi ja pyrit kuuntelemaan kaikkia tasapuolisesti, onnistut säilyttämään sovun ja löytämään kaikkia tyydyttävän ratkaisun.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Eräs henkilö saa sinut näkemään punaista, mutta teet viisaasti, jos et anna hänen provosoida itseäsi näyttäviin tunteenpurkauksiin. Säilytä mieluummin arvokkuutesi ja poistu tyynesti tilanteesta. Muuten ihmissuhteesi kukoistavat. Myös luovuutesi on huipussaan, joten yritä löytää sille mielekäs purkautumisväylä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kaikki ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan, mutta joustavalla asenteella ja hellittämällä liiasta kontrollintarpeesta pääset kuitenkin nauttimaan hyvästä lopputuloksesta. Uusi tuttavuus antaa sinulle tuoretta näkökulmaa asioihin. Raha-asiasi ovat hyvällä tolalla, mutta yletöntä törsäämistä kannattaa välttää.

X