Seuran viikkohoroskooppi 9.8.–15.8.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Diandra Flores
Idols-voittaja, laulaja Diandra Flores on syntynyt 12.8.1994. Seura toivottaa hyvää syntymäpäivää! © Tommi Tuomi / Otavamedia

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämässäsi on hektisyyttä, joka vaatii henkistä valppautta ja nopeaa reagointikykyä. Saat mahdollisesti hyviä uutisia ja tilaisuuden viedä itsellesi tärkeää hanketta pikavauhdilla eteenpäin. Suhteet sisaruksiin tai sukulaisiin voivat olla tavallista enemmän pinnalla. Saatat myös joutua suuren päätöksen eteen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saatat nyt potea jonkinasteista identiteettikriisiä tai halua murtautua ulos ahtaiksi käyneistä ympyröistä. Myös jokin menneisyydessä ahdistusta tuottanut asia saattaa muistuttaa itsestään. Älä anna sille yliotetta vaan suhtaudu siihen objektiivisesti ja ymmärrä, että se kuuluu menneisyyteen, ei nykyhetkeen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ilmaiset nyt itseäsi poikkeuksellisen vakuuttavasti ja viehkeästi, joten jos kaipaat apua jossain pulmassa tai haet työpaikkaa tai yrität tehdä vaikutuksen puoleensavetäväksi kokemaasi henkilöön, sinun kannattaa nyt avata rohkeasti suusi ja tehdä aloitteita. Myös uuden omaksuminen sujuu helposti.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Nyt pitää panna isompaa vaihdetta silmään, jos haluat pysyä yhä hektisemmäksi käyvän elämäsi tahdissa. Sinusta riippumattomista syistä monet asiat tuntuvat nyt kasaantuvan ja vaativan huomiotasi. Pitkään jatkuessaan tiukka tahti alkaa käydä hermoillesi, joten pyri löytämään edes pieni tyven kiireen keskellä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Ulosantisi on selkeää, ja annat itsestäsi miellyttävän vaikutelman, joten jakso sopii erilaisten asioiden edistämiseen ja palvelusten pyytämiseen. Sinun on varsin helppoa puhua toiset puolellesi, mutta huvin vuoksi sitä ei pidä tehdä, ellet tahdo, että muut sitoutuvat hankkeisiisi sinua itseäsi enemmän ja pettyvät.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luvassa on kohottavia kokemuksia ja kohtaamisia, jotka puolestaan innostavat sinua satsaamaan ylimääräiseen luksukseen tai hauskanpitoon, jolloin positiivinen kierre on valmis. Kyse onkin nyt siitä, kuinka paljon hyvää olet valmis itsellesi sallimaan. Anna palaa ennen kuin järkevä puolesi ottaa taas ohjat.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Väärinkäsityksiä on luvassa, mutta ne johtuvat pitkälti siitä, että oletat muiden osaavan lukea ajatuksiasi etkä vaivaudu pukemaan sanoiksi toiveitasi ja aikomuksiasi kyllin selvästi. Hosuminen ei ole perusteltua eikä kannatettavaa, sillä se hermostuttaa muut ympärilläsi ja altistaa itsesikin virheille. Rauhoitu.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Mielialasi ja käytöksesi vaihtelevat tiuhaan ja laajalla skaalalla. Välillä tunnet halua rikkoa jollain tapaa normeja tai kokeilla rajojasi, välillä taas vahdit sekä omaa että muiden käyttäytymistä ja toimintaa tosikkomaisen tiukasti. Tarjoa itsellesi tarpeeksi virikkeitä ja tilaisuuksia purkaa luovuuttasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ilmassa on paljon muutoksia, jotka saattavat aiheuttaa stressiä tai epävarmuutta. Paras lähestymistapa on kärsivällisyys ja kokonaisuuksien hahmottaminen, sillä jos reagoit liian nopeasti tai pyrit löytämään välittömän vastauksen jokaiseen esiin nousevaan kysymykseen, tuhlaat energiasi saamatta välttämättä mitään valmiiksi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet mukavuudenhaluinen, ja se onkin nyt suurin esteesi päästä tavoitteisiisi. Mieluiten viettäisit aikaa rakkaasi kainalossa, hierojalla tai kasvohoidossa, sillä sinulla on nyt poikkeuksellisen suuri tarve tulla huomioiduksi. Nauti yhdessäolosta ja hellyydestä, niin saat voimaa ja virtaa ahkeroida myöhemmin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kaikki luovuutta edellyttävä tai edistävä toiminta tekee sinulle nyt hyvää ja sujuu jouhevasti. Myös sosiaalinen elämäsi on nosteessa, ja luvassa on mielekkäitä tapaamisia, joista jokin saattaa ajan mittaan osoittautua aivan erityisen merkitykselliseksi. Jakso suosii myös kaupantekoa ja sopimusten solmimista.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Edessä on mielenkiintoinen jakso, johon saattaa sisältyä useitakin kaksijakoisia tapahtumia. Toisin sanoen jokin asia ei mene suunnitelmiesi mukaan, mutta yllättävät käänteet poikivatkin jonkin odottamattoman onnenpotkun. Myös ihmissuhteissasi saattaa olla vuoroin kylmää, vuoroin kuumaa. Tylsää hetkeä ei tule.

X