Andrei Alén hyppää uuden Roba-pomon rooliin ja suunnittelee muuttoa Briteistä: ”Todennäköisempää on, että muutan takaisin kuin että jään Lontooseen”

Seura tapasi Markku Alénin näyttelijäpojan Andrei Alén Roban lehdistötilaisuudessa G Live Labissa Helsingissä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Andrei Alén aikoo muuttaa takaisin Suomeen.

Seura tapasi Markku Alénin näyttelijäpojan Andrei Alén Roban lehdistötilaisuudessa G Live Labissa Helsingissä.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

Roban neljännellä tuotantokaudella nähdään uusia kasvoja, joista yksi on rallikuljettaja Markku Alénin näyttelijäpoika Andrei Alén. Lontoossa jo pitkään asunut Alén nautti työskentelystä suositussa sarjassa.

Alén oli mukana myös Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntemattomassa sotilaassa, jossa nähtiin myös Robasta tuttu Aku Hirviniemi.

”Tuttujen lisäksi oli kiva päästä tekemään myös uusien ihmisten kanssa töitä”, Alén kertoi Roban lehdistötilaisuudessa G Live Labissa Helsingissä.

Alén tunnustaa olleensa nuorena ”hirveä teini”. Kerran hän joutui oikeasti Roban poliisiasemalle kuulusteluun.

”Syynä oli skeittaaminen koulun pihalla.”

Viime vuosina skeittaaminen on kuitenkin jäänyt Lontoossa teatterikoulun käyneeltä 37-vuotiaalta Alénilta. Kansainvälistä uraa tekevän Alénin tulevaisuus näyttää Briteissä brexit-hulinan keskellä epävarmalta.

”Todennäköisempää on, että muutan takaisin tänne kuin että jään Lontooseen. Kaikilta on mennyt fiilis ja jengiä on muuttanut jo paljon pois – kävi miten kävi. Suomi on hieno maa.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X