Kiti Kokkonen inspiroitui Suurmestarin tehtävistä: ”Ohjelma lisäsi tietyllä tapaa ratkaisukeskeisyyttä”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
”Ajattelin, että olen ylivoimainen, mutta jotenkin siinä tehtäviä suorittaessa tajusin, että olin varmasti alinta kastia”, nauroi näyttelijä Kiti Kokkonen.
”Ajattelin, että olen ylivoimainen, mutta jotenkin siinä tehtäviä suorittaessa tajusin, että olin varmasti alinta kastia”, nauroi näyttelijä Kiti Kokkonen. © Sampo Korhonen/OM-arkisto
Jaakko Saariluoman kipparoima Suurmestari-ohjelma lähtee toiselle tuotantokaudelle uusien vakikilpailijoiden voimin. Mukana myös näyttelijä Kiti Kokkonen.

Suurmestari-viihdeohjelmassa Jaakko Saariluoman oikeana kätenä nähdään jatkossakin tuomari Pilvi Hämäläinen, mutta hullunkurisia tehtäviä ratkovat tällä kertaa Minka Kuustonen, Aku Hirviniemi, Miika Nousiainen ja Kiti Kokkonen.

”Olen aina luullut, ettei mulla ole kilpailuhalua tai häpeän tunnetta. Nyt kaikki on tämän ohjelman myötä todistettu vääräksi”, Kiti Kokkonen totesi ohjelman etäpressissä.

Vaikka omista kädentaidoista Kokkonen ei juurikaan saanut vetoapua tehtävien ratkomiseen, sai hän niistä inspiraatiota omiin askarteluihin näin korona-aikana.

”Täytyy sanoa, että mulla on lähtökohtaisestikin aika avoin mieli. Olen utelias ja kokeilunhaluinen. Ohjelma lisäsi tietyllä tapaa ratkaisukeskeisyyttä. Minun tekisi mieli ehdottaa puolisolleni Ollille, että hän voisi tehdä mulle tuollaisia yllätystehtäviä nyt kun täällä kotona kökitään”, Kiti Kokkonen kertoo.

Juontaja Jaakko Saariluoma. Mukana myös Kiti Kokkonen.

Juontaja Jaakko Saariluoma. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Suurmestarina jatkaa edelleen juontaja Jaakko Saariluoma. ”Mihinkään tehtävään ei ole täsmälleen oikeaa ratkaisua”, Saariluoma vinkkasi.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen jatkaa Suurmestarin oikeana kätenä eli kilpailun virallisena tuomarina. ”Oma roolini on sama kuin viime kaudella. Kauhulla ja epäuskolla seuraan, miten kilpailijat lähtevät tehtäviä ratkomaan.”

Kirjailija Miika Nousiainen.

Kirjailija Miika Nousiainen. © Pekka Nieminen/OM-arkisto

”Tehtäviin uppoutui ihan käsittämättömällä tavalla”, totesi Suurmestarin toisella kaudella mukana oleva kirjailija Miika Nousiainen.

Lue myös: Tanhupallo Kiti Kokkonen ja tiukka puristus: ”Olen valmis lähtemään eläkkeelle sunnuntaisin”

X