Laulaja Hanna Pakarinen tunnustaa nyt: ”Idols-tähteys oli hirveää aikaa”

Hanna Pakarinen, 39, voitti Idols-kilpailun vuonna 2004 - ajan perään hän ei haikaile: ”Se oli hirveää! Olin niin nuori, enkä tiennyt vielä mistään mitään.”

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Hanna Pakarinen voitti Suomen ensimmäisen Idols-kisan vuonna 2004. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Hanna Pakarinen, 39, voitti Idols-kilpailun vuonna 2004 - ajan perään hän ei haikaile: "Se oli hirveää! Olin niin nuori, enkä tiennyt vielä mistään mitään.”
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

Hanna Pakarinen voitti Idols-kilpailun vuonna 2004. Enää laulaja-juontaja ei tuon ajan perään haikaile.

”Ei sitä kukaan kaipaa, se oli hirveää! Olin niin nuori, enkä tiennyt vielä mistään mitään. Se oli aika rajua. On kuitenkin tosi makeaa, että olen saanut kokea tuollaisen ajan ja osaan arvostaa sitä”, Hanna Pakarinen sanoo.

Miten hurjaksi fanittaminen meni?

Minulla se ei ollut samanlaista kuin esimerkiksi Antti Tuiskulla, joka aiheutti hysteriaa. Julkisuuskuvani on aina ollut vähän toisenlainen. Olen enemminkin ollut vähän kuin ystävä, isosisko tai äiti. Se on ollut minulle luontevaa.

Tähdet, tähdet 2020 -kilpailijat kuvassa vasemmalta oikealle: Tommi Läntinen, Suvi Teräsniska, Mikko Harju, Hanna Pakarinen, Konsta Hietanen, Pandora, Leo Stillman, ABREU, Katri Ylander ja HesaÄijä.

Tähdet, tähdet 2020 -kilpailijat kuvassa vasemmalta oikealle: Tommi Läntinen, Suvi Teräsniska, Mikko Harju, Hanna Pakarinen, Konsta Hietanen, Pandora, Leo Stillman, ABREU, Katri Ylander ja HesaÄijä. © Mojo Erämetsä

Osallistut Tähdet, tähdet -ohjelmaan, mutta mitä olet viime vuodet tehnyt?

Olen perustanut perheen ja mennyt naimisiin! Poikamme täytti kaksi vuotta toukokuussa ja vietämme kolmatta hääpäivää syyskuussa. Perhe-elämä on ollut erilaista, mutta aivan ihanaa. Mieheni on ollut nyt Vain elämää -ohjelman kuvauksissa Hirvensalmella, joten aikataulutusta on riittänyt.

Onko nyt syksyllä siis tulossa oma aikakautesi?

On ihanaa päästä tekemään ihan jotain muuta, laulamaan ja esiintymään. En ajattele Tähdet, tähdet -ohjelmaa kisana. Toivon vain, että saan olla mukana mahdollisimman pitkään, koska se on kivaa.

Millainen äiti olet?

Olen oppinut omalta äidiltäni sen, että kaikki hoituu. Pyrin olemaan myös omalle lapselleni sellainen äiti, jonka hän voi luottaa hoitavan kaiken. En höösää, mutta olen huolehtivainen ja napakka. Hyssyttelijä en ole.

Mitä olet oppinut lapseltasi?

Ainakin tehokkaammaksi ajankäyttäjäksi. Asiat tulee tehdyksi, ne vain vaativat aikatauluttamista. Päämäärätöntä haahuilua ei enää ole, vaikka tosin välillä kaipaan vain sohvalla makoilua ja haaveilua.

Mitä muuta syksyllä on luvassa?

Teen edelleen viikonloppuja radiossa Aito Iskelmä -kanavalla, joten sunnuntain Tähdet, tähdet -live-lähetykset tulevat vaatimaan pientä säätöä. Musiikkia olen myös tehnyt ja toivottavasti jotain saisin ulos syksyn aikana.

Lue myös: Hanna Pakarinen hiljaiselon syistä: ”Kova tahti uuvutti miut”

Hanna Pakarinen

Hanna Pakarinen muutti Helsingin Töölöstä Lauttasaareen. Kun Hanna keikkailee, hän Siiri-mopsinsa äidilleen Lemille hoitoon. © Pekka Nieminen/Otavamedia

X