Näyttelijä Maarit Poussa ei kaipaa parisuhdetta: ”Minulla on ystäviä, työ ja ihanat lapset”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Näyttelijä Maarit Poussan veli, Zarkus Poussa, menehtyi viisi vuotta sitten. Suru ja kaipaus ovat yhä läsnä. ”En tiedä totunko siihen oikeastaan ikinä.”
Näyttelijä Maarit Poussan veli, Zarkus Poussa, menehtyi viisi vuotta sitten. Suru ja kaipaus ovat yhä läsnä. ”En tiedä totunko siihen oikeastaan ikinä.”
Vuoden vaihtuminen on Maarit Pous­salle aina vahva uuden alku, eräänlainen tilinpäätös. Tänä vuonna etenkin uusi kalenterivuosi tuntuu parhaalta mahdolliselta.

”Minulla on henkilökohtaisesti hirvittävän hyvä aika menossa elämässä. Kaikki on todella kivasti ja olen täynnä virtaa”, kertoi näyttelijä Maarit Poussa ensimmäisen kansallisen Salatut elämät -päivän etämediapäivässä.

”Olen monessa suhteessa tosi onnekas ja olen onneni ansainnut. Olen saanut osani myös ei niin helpoista asioista.”

Maarit Poussa ei elä parisuhteessa, eikä hän oikeastaan edes yritä seurustella. Elämässä ilahduttavat lapset, ystävät ja työ.

”Mietin, että en ehkä ole valmis enää mihinkään kompromisseihin. Voisihan se parisuhde olla ihan kiva, mutta nytkin on hyvä olla. Minulla on ystäviä, työ ja ihanat lapset, jotka ovat kiinnostuneita viettämään jonkin verran aikaa minunkin kanssani.”

Sinkkuelämä sinällään ei ole Poussan mielestä muutenkaan mikään korjattava asia, josta pitäisi ehdoin tahdoin päästä eroon.

”En tykkää siitä ajatuksesta, että tämä yksin oleminen on joku eteistila. En ole koskaan ollut mikään kova seurustelija”, Maarit Poussa kertoo.

Salatut elämät tähdet mediapäivässä etänä

Näyttelijä Sami Uotila.

Näyttelijä Sami Uotila. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Näyttelijä Sami Uotila kuuluu Salkkareiden alkuperäiseen kokoonpanoon, joka 22 vuotta sitten valtasi tv-ruudut. Aki Nikkisen nahoissa viihtyvä, crossfitiä harrastava Uotila täyttää tänä vuonna 50 vuotta. ”Olen vihdoin ymmärtänyt, että minun tärkein tehtävä crossfit-harjoituksissa on turvata niiden jatkuvuus, ei ennätysten tekeminen.”

Näyttelijä Irina Vartia.

Näyttelijä Irina Vartia.

”Salkkarit on erityislaatuinen sarja ihan maailmankin mittakaavassa. Kyllä se oman päivänsä ansaitsee”, näyttelijä Irina Vartia totesi.

Näyttelijä-muusikko Konsta Hietanen.

Näyttelijä-muusikko Konsta Hietanen.

Näyttelijä-muusikko Konsta Hietanen on nauttinut Salkkareiden tekemisestä. ”Olen viihtynyt tosi hyvin. Myönteistä viestiä ja palautetta on tullut faneilta somen kautta.”

Juontaja Susanna Laine.

Juontaja Susanna Laine. © MTV Oy / Kimmo Jaatinen

Puoli seitsemän -ohjelman juontopestin päättänyt Susanna Laine liittyy Salatut elämät -jengiin. ”Olin viimeistä viikkoa töissä, kun minulle soitettiin, että tule käymään.”

Näyttelijä Pete Lattu.

Näyttelijä Pete Lattu.

Näyttelijä ehdolla kuntavaaleissa

Salkkarit-tähti Pete Lattu valmistautuu parhaillaan myös kuntavaaleihin. Vapaa-ajallaan Lattu viihtyy toisinaan hevosten parissa. ”Naapurissamme on talli ja vaimollani on oma hevonen. Puljaan niiden kanssa tosi paljon ja jonkin verran ratsastelen itsekin.”

Näyttelijä Timo Jurkka.

Näyttelijä Timo Jurkka. © Matti Matikainen

Näyttelijä Timo Jurkka pitää kunnostaan huolta monipuolisesti. ”Olen liikkunut koko aikuis­ikäni aktiivisesti. Käyn pelaamassa muun muassa tennistä ja sulkapalloa sekä Zoomissa lätkää, mutta se on nyt koronan takia toistaiseksi jäissä.”

Näyttelijä Raimo Grönberg.

Näyttelijä Raimo Grönberg.

Näyttelijä Raimo Grönbergin arki on ollut leppoisaa. ”Kyllä tässä on joutanut kotona olla. Salkkareita on ollut keskimäärin kolmena päivänä viikossa. Se rytmittää elämää mukavasti.”

Näyttelijä-radiojuontaja Hanna Kinnunen.

Näyttelijä-radiojuontaja Hanna Kinnunen.

Näyttelijä-radiojuontaja Hanna Kinnunen on kahden liikunnallisen lapsen äiti. Korona on pistänyt monen harrastustoiminnan jäihin. ”Meidän lapset ovat olleet siitä onnekkaassa asemassa, että he ovat osin pystyneet jatkamaan harrastuksia.”

Näyttelijä Mia Ehrnrooth.

Näyttelijä Mia Ehrnrooth. © MTV Oy / Kimmo Jaatinen

Näyttelijä Mia Ehrnrooth teki paluun tuttuun sarjaan. ”Oli kivaa tulla takaisin työpaikkaan, joka tukee niin hyvin sitä, että voin olla pienen lapsen äiti ja tehdä töitä siinä rinnalla.”

Näyttelijä Esko Kovero.

Näyttelijä Esko Kovero. © Matti Matikainen

Jos koronaa ei olisi suuntaisi näyttelijä Esko Kovero Portugaliin. ”Lissabon ei ole polvivammaiselle ihan herkkua mäkien takia, mutta kulkeehan siellä ratikat ja taksit!”

Näyttelijä Mikko Virtanen.

Näyttelijä Mikko Virtanen. © MTV Oy / Kimmo Jaatinen

”Aika rauhassa olen saanut olla, vaikka hahmo herättääkin paljon tunteita”, totesi näyttelijä Mikko Virtanen, joka on kuvausten välissä tehnyt myös käsikirjoitushommia sekä hoitanut perheen kuopusta, joka syntyi viime marraskuussa.

Näyttelijä Monika Lindeman.

Näyttelijä Monika Lindeman.

Toista lastaan odottava näyttelijä Monika Lindeman ajatteli esikoisen syntymän jälkeen puolisonsa kanssa, että lapsiluku on täynnä. ”Kummallakin meillä, mulla ja Darrenilla, on sisaruksia. Kesällä aloimme miettiä, että emmekö soisi sitä samaa lapsellemme.”

Näyttelijä Teemu Lehtilä.

Näyttelijä Teemu Lehtilä.

Näyttelijä Teemu Lehtilä asuu perheensä kanssa Lempäälässä. Työmatka-autoilussa Helsinkiin on omat hyvät puolensa. ”Se on meditatiivinen tila, tykkään siitä. Autoillessa tulee pistettyä kaiken maailman asiat järjestykseen.”

Kuvat: Kimmo Jaatinen/Fremantle, Tiia Ahjotuli, Sampo Korhonen, Matti Matikainen, Kari Pekonen/Om-arkisto

X