Näyttelijä Saija Lentonen hurahti joogaan: ”Suosittelen, että jokaisella olisi keino hallita ajatuksia ja kehoa” 

Jaa artikkeliTilaa Seura
Joogaopettajanakin toimiva näyttelijä Saija Lentonen kävi kesällä kuvaamassa Axel Thesleffin musiikkivideota Lapissa. Hänet nähdään myös
Joogaopettajanakin toimiva näyttelijä Saija Lentonen kävi kesällä kuvaamassa Axel Thesleffin musiikkivideota Lapissa. Hänet nähdään myös © Tiia Ahjotuli/Otavamedia
Näyttelijä Saija Lentonen hurahti joogaan ja pisti pystyyn oman toiminimen. Hän opettaa joogan lisäksi tantraa, tekee valmennuksia, kehon hoitoja ja muuta henkiseen kasvuun liittyvää.

Matka joogaan ja henkiseen kasvuun oli hyvin tyypillinen näyttelijä Saija Lentonen kertoo Vida Kuulas -lanseeraustilaisuudessa Hotel St. Georgen Wintergardenissa Helsingissä.

”Oli 28-vuotiaan ihmisen kriisi: kuka olen ja mitä haluan. Oma joogani on terapeuttisempaa ja lempeämpää kuin astangajooga”, Saija Lentonen paljastaa.

Ex-onnelliset -sarjassa näyttelevä Lentonen uskoo, että jooga tuo tyyneyttä ja rauhaa korona-aikaan.

”Suosittelen, että jokaisella olisi keino hallita ajatuksia ja kehoa. Että ei ihan lähtisi mukaan siihen paniikkiin, mitä ikävä kyllä vähän mielestäni lietsotaan.”

Saija Lentonen kantaa suurempaa huolta yrityksistä kuin viruksesta.

”On valtavasti ristiriitaa jo ihan senkin kesken, mitä THL:n tiedottaa ja mitä lehtien lööpit sanoo. Toiset lääkärit ilmaisevat vahvasti kantansa siihen suuntaan, ettei meillä ole mitään perusteita sulkutoimenpiteille, jotka aiheuttavat paljon enemmän haittaa kuin korona. Erilaisia viruksia meillä tulee olemaan aina ja koko ajan.”

Vida Kuulas -lanseeraustilaisuus

Ex-missi Maija Kerisalmi.

Vida Kuulas -lanseeraustilaisuus, Maija Kerisalmi © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Ex-missi Maija Kerisalmi sai elokuussa esikoislapsensa jääkiekkoilija Tomi Iso-Mustajärven kanssa.

”Siellä elämme kolmisin Lappeenrannassa. Elämä on aika isosti muuttunut viime vuosina”, kampaamoakin pyörittävä Kerisalmi hymyili onnellisena.

Näyttelijä Satu Silvo.

Näyttelijä Satu Silvo. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

”Ilmasto­kysy­mykset ovat isoja. Kaikkien pitää osallistua maapallon hoitamiseen. Ihmiset tajuavat koko ajan enemmän, että emme voi käyttää kemikaaleja kas­vien suojeluun. Sen takia mekin taistelemme”, Silvoplee-ravintolaa luotsaava näyttelijä Satu Silvo totesi.

Ex-kansanedustaja Kimmo Sasi.

Ex-kansanedustaja Kimmo Sasi. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Ex-kansanedustaja Kimmo Sasi käy koronasta huolimatta mielellään tilaisuuksissa, mutta turvatoimista huolehtien.

”Tyttäreni asuu Ruotsissa ja olen käynyt siellä sekä hän on käynyt täällä. Ei ole levinnyt sitäkään kautta. Pese kädet, pidä etäisyyttä tai jos et voi niin maski.”

Muusikko Kim Herold.

Muusikko Kim Herold. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Muusikko Kim Herold on liikuttanut ihmisiä virtuaalitreeneissä sekä tatamilla.

”Kaikki vapaa-aika menee brassijujutsu-salilla. Ensi vuonna menen taas EM-kisoihin”, tilaisuudessa laulanut Herold tuumi.

Laulaja Pinja Rautio.

Laulaja Pinja Rautio. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Pinja Rautio on päässyt keikkailemaan muusikkopuolisonsa Pekka Raution kanssa. ”Ihan kivasti on keikkaa ollut kaikesta huolimatta. Olen ryhtynyt myös aikuisopiskelijaksi media-alalle”, tuotantokoordinaattorina työskentelevä Rautio kertoi.

Lue myös: ”Myötätunto ei tapahdu itsestään, vaan se täytyy valita aina uudestaan”, kirjailija ja joogaopettaja Noora Lintukangas pohtii

X