Näyttelijä Olga Temonen iloitsee pikkukileistä – Kuohittu isäpukki yllätti: ”Meille syntyi kaksi yllätysvauvaa!”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
OlgaTemonen
Olga Temosen vuohille syntyi kaksi yllätysvauvaa. Pikkukilit voivat hyvin. © Tommi Tuomi / Olga Temonen Instagram
Näyttelijä Olga Temonen jakoi Instagram-tilillään suloisen kuvasarjan pikkukileistä, joiden syntymä oli hänelle täydellinen yllätys.

Harjunpää-sarjassa näyttelevä Olga Temonen asuu miehensä ohjaaja Tuukka Temosen ja kolmen lapsensa kanssa vanhassa maalaistalossa Iitissä. Temosten maatilalla on paljon eläimiä, mutta vuohien lisääntyminen oli yllätys, sillä kaikki tilan pukit on kuohittu.

Olga kirjoittaa Instagram-tilillään löytäneensä kaksi ihanaa pikkukiliä emänsa seurasta torstaiaamuna 16.3.

Muutamaa viikkoa aiemmin Olga oli alkanut epäilemään, että afrikkalainen kääpiövuohi saattaisi olla tiineenä. Pikkukilien isä on suomenvuohi.

”Nyt opin, että puristamalla kuohittu rupukki (ostin kaksi sellaista farmille viime keväänä) saattaa näemmä vielä jatkaa sukuaan”, Olga Temonen toteaa postauksessaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Olga Temonen (@olgatemonen) jakama julkaisu

Olga pyörittää Iitissä kotieläinpihaa, jossa pääsee vierailemaan kesäisin. Vuohien lisäksi sieltä löytyy myös aasi, lehmiä, alpakoita, lampaita, pupuja, hevosia, ankkoja, kalkkunoita ja kanoja.

Sähkölasku sai toimimaan

Tammikuussa Olga kertoi Seuralle, kuinka Temosten isoa, 400-neliöistä maalaistaloa uhannut valtava sähkölasku sai heidät säästämään sähköä monilla eri keinoilla.

Heillä oli sähköä edellisen vuoden aikana kulunut noin 40 000 kilowattituntia. Uudella hinnalla siitä maksettaisiin 15 000 euroa. Tieto yllätti ja järkytti.

”15 000 euroa on valtava summa sähköstä. Mutta en ahdistunut, vaan ajattelin, että kyllä me tästä selviämme. Päätin, että tämä on haaste, sähköhaaste, ja me otamme sen vastaan. Tehdään tästä jännä seikkailu ja katsotaan, miten vähällä sähköllä voimme elää”, näyttelijä kertoi ja paljasti myös toimenpiteet, joilla isoa sähkölaskua taklattiin.

Olga Temonen

Temoset asuvat yli 100-vuotiaassa talossa, jossa on noin 400 neliötä. Siinä on paljon lämmitettävää. ”Toisaalta tässä talossa voi asua lähes ilman sähköä. Haluan elää juuri näin, että lämmitän itse kotini ja kannan puuni”, Olga Temonen kertoo. © Tommi Tuomi

Lue myös: Olga Temosta uhkasi 15 000 euron sähkölasku – Sitten hän alkoi vähentää sähkönkulutusta: ”Näinhän meidän olisi pitänyt aina ajatella”

X