Jounin Kaupan myynnillä rutkasti rikastuneet Sampo ja Minttu Kaulanen avoimina arjestaan – ”Eniten riitelemme rahasta”

Tuore miljoonien eurojen omaisuus on vähentänyt Sampo ja Minttu Kaulasen stressiä, ja molemmat rakentavat nyt omia uriaan. Välillä tunteet kuitenkin kuumenevat.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Sampo Kaulanen ja Minttu Kaulanen-Murphy ovat hitsautuneet parina yhteen.

Tuore miljoonien eurojen omaisuus on vähentänyt Sampo ja Minttu Kaulasen stressiä, ja molemmat rakentavat nyt omia uriaan. Välillä tunteet kuitenkin kuumenevat.
Teksti:
Tyyne Pennanen
Kuvat:
Otto Ponto

Siinä se seitsemän miljoonaa maksanut koni nyt seisoo ja on autuaan tietämätön hulluudesta, jonka se on saanut aikaiseksi. Minttu Kaulanen-Murphy, 43, kutsuu hevosen luokseen ja silittää hellästi sen turpaa. Olemme Sampo Kaulasen, 44, ja Mintun hevostalleilla Äkäslompolon kupeessa.

Hevonen – nimeltään Kossu – on käynnistänyt tapahtumaketjun, jonka takia Sampo Kaulanen on alkanut suunnitella luksusmatkailuhanketta Lappiin. Rahaa on tähän mennessä palanut seitsemän miljoonaa euroa, jonka Sampo laskee Kossun todelliseksi hinnaksi.

Luovat ideat ja riskien ottaminen ovat aina saaneet Sampon syttymään, mutta olisihan hän voinut tuoreena miljonäärinä valita helpommankin elämän.

”Kun on stressiä, ajattelen, että miksi lähdin taas yrittämään, kun tuntuu siltä, että kohta mahalaukku ­repeää. Toisaalta elämässä tulee aina jotakin, mikä aiheut­taa painetta. Välillä se on työ, välillä lapset, milloin mitäkin.”

Sampo möi isoisänsä perustaman Jounin Kaupan viime huhtikuussa ja tienasi siitä ”kahdeksannumeroisen summan” eli toistakymmentä miljoonaa euroa. Hän maksoi velkansa, mutta helppo elämä ei ollut vaihtoehto.

Koni oli käynnistänyt muutoksen, jota oli vaikea enää pysäyttää.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X