Palasiko onni vihdoin Monacon hoviin? Ruhtinatar Charlene selätti terveysongelmat ja edustaa jälleen – ”Olemme ihmisiä, kuten kaikki muutkin”

Vaikean vuoden jälkeen Monacon ruhtinatar Charlene on hiljalleen lisännyt edustustehtäviään. Onko onni viimein palannut ruhtinaskuntaan?

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Monacon kaksoset ilmoittivat kaipaavansa ja rakastavansa Sveitsissä kuntoutuvaa äitiään itse tekemillä kylteillään Monacon kansallispäivänä vuonna 2021. Vuonna 2022 perhe juhli kansallispäivää yhdessä.

Vaikean vuoden jälkeen Monacon ruhtinatar Charlene on hiljalleen lisännyt edustustehtäviään. Onko onni viimein palannut ruhtinaskuntaan?
Teksti: Linda Martikainen

Syyskuun alussa Monacon ruhtinatar Charlene ja ruhtinas Albert seisovat muiden vanhempien tapaan lastensa kanssa koulun pihalla ja hymyilevät jännittyneinä. Pariskunnan kaksoset, prinsessa Gabriella ja prinssi Jacques, aloittavat toisen luokan.

Vain muutamaa päivää aiemmin Gabriella aiheutti vanhemmilleen pientä sydämentykytystä, kun pikkuprinsessa sai jostain käsiinsä sakset ja leikkasi sekä itselleen että veljelleen uudet koulutukat. Tuloksena oli suurehko lovi Gabriellan otsahiuksissa ja Jacquesin tukastakin puuttui pala.

Joulukuussa ruhtinasperhe hymyili jo astetta rennommin. Ruhtinas Albert, ruhtinatar Charlene ja 8 vuotta täyttäneet Jacques ja Gabriella seisoivat iloisina suuren joulukuusen vieressä, vuoden tauon jälkeen kuvaamassa ruhtinasperheen virallista joulutervehdystä.

Albert kertoi People-lehden haastattelussa joulukuun lopussa olevansa hyvin ylpeä vaimostaan, joka on vuoden aikana ollut entistä enemmän esillä julkisuudessa ja osallistunut lukuisiin edustustehtäviin.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X