Seuran viikkohoroskooppi 22.5.–28.05. – Paljon onnea, Vesa Vierikko!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Vesa Vierikko viettää 68-vuotissyntymäpäiväänsä 24. toukokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Vesa ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Vesa Vierikko viettää 68-vuotissyntymäpäiväänsä 24. toukokuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä Vesa Vierikko!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tunteet loimuavat nyt tavallista suuremmalla liekillä, ja niin ihanaa kuin se parhaimmillaan saattaa ollakin, voi arvostelukykysi olla nyt hieman hakusessa. Se taas voi johtaa turhankin impulsiiviseen käytökseen tai harkitsemattomiin tempauksiin. Hauska ja eloisa seurasi viehättää ja vetää puoleensa monia.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jakso on hyvin intensiivinen niin tunneilmastoltaan kuin tapahtumiltaankin, joten on tärkeää, että huolehdit siitä, että sinulle jää riittävästi aikaa vetää henkeä ja levätä. Sinua revitään nyt moneen suuntaan, ja saamasi kutsut ja ehdotukset ovat toinen toisiaan kiinnostavampia, joten valinta voi olla vaikeaa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jakso voi tehdä sydämellesi tepposet, ja saatat nähdä jonkun elämässäsi arkisissa kuvioissa esiintyneen henkilön yllättäen romanttisessa valossa. Muutenkin äkki-ihastumiset ovat nyt enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta niiden kohteena voivat toki ihmisten lisäksi olla myös asiat. Olet altis heräteostoksille.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jakso on antoisa sekä mahdollisuuksiensa että seuraelämän suhteen. Kannattaa kuitenkin tehdä karsintaa, jos huomaat stressitason nousevan. Joskus hyvääkin voi olla liikaa, ja nautit enemmän kiireettömästä menosta ja syvällisistä keskusteluista kuin pintapuolisista ­kohtaamisista. Rakkaus ja ystävyys lämmittävät.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jokin suunnitelma tai oivallus tekee tuloaan, mutta sen suhteen kannattaa olla kärsivällinen. Keskity rentouttavaan ja mukavaan tekemiseen, jolloin alitajuntasi voi työstää asiaa pakottamatta. Vietä aikaasi mukavassa ja innostavassa seurassa ja ravitse mieltäsi kohottavilla elämyksillä. Jakson loppu on toimelias.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Ilmassa on intohimoa, ja kohtaamiset ovat sen mukaisia. Vanha suola voi janottaa tai jokin uusi suhde käynnistyä vauhdilla. Sekä sinkkujen että varattujen sydän läpättää tavallista kiihkeämmin, ja tunnet olevasi vahvasti elossa. Viikon edetessä kierrokset vain kovenevat, ja jokin mahtiyllätys huipentaa jakson.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sytyt nyt herkästi uusista asioista ja ihmisistä, ja mopo voi karata käsistä. Olet liiankin optimistinen raha-asioissa ja saatat tulla törsänneeksi paljon enemmän kuin kannattaisi – vieläpä asioihin, joita ihmettelet jälkikäteen itsekin. Jakson upea energia siivittää sinut vaikka mihin, kunhan olet suunnitelmallinen.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Kauris (22.12.–19.1.)

Jakso raottaa salaisuuksien verhoa ja paljastaa jotain yllättävää, joka saa sinut muuttamaan käsityksiäsi jostain asiasta. Jakson edetessä mielialasi kevenee, ja seuraelämä alkaa kutsua vahvasti puoleensa. Saatat innostua järjestämään kutsut tai uskaltaudut pyytämään kiinnostavaa ihmistä treffeille.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Sinulla on virtaa, mielikuvitusta ja seikkailumieltä vaikka toisille jakaa, ja saatkin nyt helposti innostettua muut mukaan tempauksiisi. Jakso on luonteeltaan sähäkkä ja leikkimielinen ja suosii seuraelämää ja romanttisia suhteita. Olet uskalias ja luova ja saatat nyt panna alulle jonkin kiintoisan hankkeen.

Kalat (19.2.–20.3.)

Toiveistasi tulee nyt totta tavallista helpommin, sillä mahdolliset esteet tuntuvat suorastaan lakoavan tieltäsi. Jakso poikii myös jonkin ­yllättävän tilaisuuden tai uutisen, joka saattaa saada sinut muuttamaan aiempia suunni­telmiasi. Jakson loppupuoli on rakkauden ja seuraelämän kannalta erityisen antoisaa.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakso on varsin avaava ja paljastava ja tarjoaa kauan kaipaamiasi vastauksia mieltäsi vaivanneisiin kysymyksiin. Sinun on nyt helppoa ilmaista itseäsi selkeästi ja vetoavasti ja saada tukea ja konkreettista apua mahdollisiin ongelmiisi. Ilmassa on paljon kihelmöivää jännitystä, joka piristää rakkauselämääsi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Pidät valttikortteja käsissäsi rahaa ja rakkautta koskevissa asioissa. Jokin talouttasi kiristänyt tilanne voi nyt helpottua yllättävällä tavalla. Saatat toisaalta myös tehdä jonkin kannattavan sopimuksen. Vetovoimasi on vailla vertaa, ja saat osaksesi paljon huomiota, ehkä tavallista suorasukaisempia ehdotuksiakin.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X