Seuran viikkohoroskooppi 27.3–2.4. – Paljon onnea, Anna-Elina Lyytikäinen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Anna-Elina Lyytikäinen viettää 53-vuotissyntymäpäiväänsä 29. maaliskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Anna-Elina ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Anna-Elina Lyytikäinen viettää 53-vuotissyntymäpäiväänsä 29. maaliskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä Anna-Elina Lyytikäinen!

Oinas (21.3.–19.4.)

Olet nyt tavallista koti- ja perhekeskeisempi ja haluat koota tärkeät ihmisesi yhteisen pöydän ääreen. Heittäydyt myös mielelläsi syvällisiin keskusteluihin, ja ajatusten jakaminen on sekä mielekästä että hyödyllistä. Jokin yhteinen hanke tai ponnistus onnistuu yli odotusten. Rakkaus ja ystävyys lämmittävät nyt Oinaan mieltä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Kaiva esiin unohtumaan jääneet harrastusvälineet tai elvytä jokin vanha intohimo. Jokin liian vähälle jäänyt puoli sinussa pyrkii esiin. Saatat tuntea nyt vahvaa luomisen tai käsillä tekemisen tarvetta. Härän taiteellinen puolesi korostuu, ja tuot sitä esiin monin eri tavoin. Luot ympärillesi kauneutta ja harmoniaa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Vauhtia kannattaa nyt tietoisesti hidastaa, ja pääsiäispyhät sopivatkin siihen hyvin. Olet tavallista herkempi huolestumaan tai päästämään ajatuksesi laukalle ja luomaan turhia uhkakuvia. Olosi tasaantuu, kun lasket kierroksia, varaat aikaa rentoutumiselle ja jaat huolesi jonkun sellaisen kanssa, johon luotat.

Rapu (21.6.–22.7.)

Ihmissuhteesi syvenevät, ja varsinkin romanttinen rakkaus hehkuu kuumana. Ihastus voi nyt syventyä rakkaudeksi. Jos toisaalta olet sinkku omasta halustasi, voit olla entistäkin varmempi siitä, että olet tehnyt oikean ratkaisun. Uskallat ilmaista niin ajatuksesi kuin tunteesikin ääneen, ja saat niille vastakaikua.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Leijona (23.7.–22.8.)

Tunteet loimuavat isolla liekillä, mutta turhaa draamaa kannattaa pyrkiä kaikin keinoin välttämään. Ota joustava asenne, mene puolitiehen vastaan ja suostu kompromisseihin asioissa, jotka eivät ole sinulle todella tärkeitä. Ponnistelusi palkitaan, ja huomaat luottamuksen ja rentouden vievän voiton jännitteistä.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Kiinnität huomiota kotisi viihtyisyyteen ja olet valmis panostamaan siihen rahallisesti ja vaivojasi säästämättä. Olet hyvin viehättävä juhlien emäntä tai isäntä ja osoitat vieraanvaraisuuttasi lähipiiriäsi laajemmallekin. Saat halutessasi valtavasti aikaan, mutta on tärkeää varata aikaa myös rentoutumiselle.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Hyviä asioita ja myönteistä kehitystä on luvassa, mutta muutokset ja mahdollisuudet tulevat nyt sellaisessa muodossa, että sinun voi olla aluksi vaikea nähdä, onko kyse onnen vai epäonnen potkuista. Pidä pääsi kylmänä ja anna asioiden paljastaa oikea laitansa. Tiedät kyllä, kun on tullut aika panna töpinäksi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Saatat nyt arvioida uudelleen aiemmin tekemiäsi sitoumuksia tai valintoja. Varsinkin rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat ovat tapetilla, ja teet nyt kenties niitä koskevia päätöksiä tai järjestelyjä. Menneisyys voi nyt nousta esiin myös jonkun ihmisen muodossa. Ehkä innostut elvyttämään vanhan ystävyyden.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakso auttaa sinua ottamaan luovuutesi laajempaan käyttöön, löytämään yllättäviä ratkaisuja pieniin tai isompiinkin pulmiin ja parantamaan ihmissuhteitasi. Mikäli olet laiminlyönyt ystäviäsi tai läheisiäsi, nyt saat tilaisuuden hyvittää asian. Järjestä yhteistä aikaa ja ole aidosti ja kiireettömästi läsnä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet nyt kosketuksissa tarpeisiisi ja toiveisiisi ja osaat ottaa vastuuta niiden täyttämisestä. Se tekee ihmissuhteistasi mutkattomia, ja muut viihtyvätkin nyt erityisen hyvin seurassasi. Osaat suhtautua tilanteisiin tyynesti etkä hermostu, vaikka ennalta sovitut asiat menisivät lyhyellä varoitusajalla uusiksi.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Ihmissuhteiden laatu ja merkitys korostuvat. Tulet aiempaa selvemmin tietoiseksi siitä, millainen vaikutus eri henkilöillä on hyvinvointiisi. Ilmaiset kiitollisuutesi ja kiintymyksesi niille, jotka ovat tukenasi ja antavat elämääsi iloa ja energiaa. Samalla otat etäisyyttä heihin, jotka verottavat liikaa voimiasi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Panet asioita elämässäsi tärkeysjärjestykseen ja voit hämmästyttää muiden lisäksi itsesikin sillä, minkä nostat nyt listasi kärkeen. Jokin kesken jäänyt hanke tai salassa hellimäsi haave voi nyt nousta rytisten esiin ja vaatia osakseen täyden huomiosi. Ala rohkeasti toteuttaa itseäsi. Siipesi kantavat kyllä.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X