Seuran viikkohoroskooppi 29.5.–4.6. – Paljon onnea, Kari ”Kape” Aihinen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kape Aihinen täyttää 52 vuotta toukokuun 30. päivänä!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Kape ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kape Aihinen täyttää 52 vuotta toukokuun 30. päivänä!
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää keittiömestari Kari ”Kape” Aihinen!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jakso on hyvin antoisa sekä tapahtumiltaan että sisällöltään. Saatat olla tavallista enemmän liikkeellä tai kokea jotain sellaista, joka koskettaa syvältä. Jos olet kaivannut tilaisuutta vaihtaa maisemaa tai uudistaa elämääsi muuten joltain osin, nyt kannattaa olla aktiivinen ja rohkea. Tuttavapiirisi laajenee.

Rapu (21.6.–22.7.)

Saatat olla hieman poissa tasapainosta, joten tärkeitä päätöksiä kannattaa nyt siirtää tuonnemmaksi. Panosta hyvinvointiisi ja salli itsesi tehdä asioita pelkästä tekemisen ilosta, vaikka niistä ei koituisikaan sen suurempaa hyötyä. Jakson lopulla olet taas oma itsesi, ja elämääsi tulee potkua ja tekemisen meininkiä.

Leijona (23.7.–22.8.)

Sosiaaliset taitosi ovat huipussaan, ja niiden ansiosta olet sekä seuraelämän kirkkain tähti että kykenevä edistämään jotain tärkeää asiaa. Olennaista on, että saat muiden huomion kiinnittymään haluamaasi kohteeseen. Katselet maailmaa avoimin silmin ja olet valmis laajentamaan ympyröitäsi ja ajatusmaailmaasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet nyt tosissasi jonkin hankkeesi suhteen ja valmis näkemään ylimääräistä vaivaa sen eteen. Tuloksia syntyy, mutta ei olisi pahitteeksi, vaikka pyrkisit säilyttämään myös tekemisen ilon. Ihmissuhteissasi voi esiintyä pientä kahnausta, mutta jakson loppuun mennessä yhteinen sävel löytyy jälleen ja sopu palaa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet ahne uusille kokemuksille ja valmis oppimaan uutta. Kaikenlainen jämähtäminen ja paikallaan polkeminen on sinulle myrkkyä ja saa sinut kapinoimaan. Parempi siis, että keksit itse itsellesi mieleistä ja riittävän haastavaa tekemistä. Mitä tyytyväisempi olet, sitä kiinnostavampi olet myös muiden silmissä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Mikäli olet kipuillut jonkin asian kanssa, nyt siinä koittaa läpimurto, ja huomaat oivaltaneesi jotain oleellista. Olet sinut itsesi kanssa ja tunnistat selkeämmin omat tarpeesi ja asiat, jotka vaikuttavat haitallisesti hyvinvointiisi. Tuon oivalluksen pohjalta osaat tehdä aiempaa parempia valintoja. Tunnet edistyneesi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Saatat nyt potea tarvetta jättää jälkesi johonkin tai saavuttaa tunnustusta jossain asiassa. Jakso kuitenkin suosii enemmän tasaista puurtamista ja yksityiskohtiin panostamista kuin näyttäviä elkeitä. Kunhan teet pohjatyön kunnolla, pääset kyllä myöhemmin niittämään mainetta ja paistattelemaan parrasvaloissa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Kauris (22.12.–19.1.)

Jokin olemassa oleva ihmissuhteesi syvenee tai löydät itsellesi aivan uuden hengenheimolaisen, josta aavistat heti, että hän on tullut elämääsi jäädäkseen. Elämässäsi puhaltavat muutoksen tuulet, mutta ne eivät myllerrä kaikkea kerralla uuteen uskoon vaan siivittävät sinut lempeästi kohti uusia seikkailuja.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet avoin, utelias ja optimistinen, minkä ­ansiosta koet olevasi saamapuolella, kävi ­hankkeissasi miten vain. Mahdolliset pettymyksetkin käännät voitoksesi ammentamalla niistä arvokasta kokemusta ja oppia. Todelliseen läpimurtoonkin on nyt tavallista paremmat mahdollisuudet. Jakson loppu on hauskanpidon aikaa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Läheiset ihmissuhteet vaativat tavallista enemmän huomiotasi, ja itsellesikin tekee hyvää viettää kiireetöntä aikaa rakkaittesi parissa. Jos takkisi tuntuu tyhjältä, on tärkeää, ettet piiskaa itseäsi väkisin. Uskalla myöntää itsellesi, että kaipaat myös lepoa. Olet korvaamaton vain rakkaillesi. Muu voi odottaa.

Oinas (21.3.–19.4.)

Itseluottamuksesi on kohdillaan, ja rohkenet asettaa itsellesi kunnianhimoisia tavoitteita. Saat suunnitelmillesi myös arvokasta tukea, mikä on omiaan kohottamaan motivaatiotasi entisestään. Muiden silmissä olet kiinnostava, ja juttusillesi pyritään innokkaasti. Jakso suosii myös raha-asioita ja romantiikkaa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Saatat nyt tuntea paineita ja stressaantua tavallista helpommin. Joustaminen ja riman laskeminen auttavat. Kaikkeen tekemiseen et mitenkään voi panostaa täysillä, muuten voimat loppuvat kesken. Pohdi, mikä on nyt aidosti tärkeää ja missä keskinkertainen voisi riittää. Jaa sitten aikasi ja energiasi sen mukaisesti.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X