Artikkeli on MAINOS

Pikkujoulukausi lähestyy – näin huolehdit juhlavieraiden turvallisesta kotiin pääsystä

Onnistuneen juhlan kruunaa sujuva kotimatka. Tilapäinen taksiasema on yrityksille luotettava ja helppo ratkaisu ilman lisäkustannuksia.

Onnistuneen juhlan kruunaa sujuva kotimatka. Tilapäinen taksiasema on yrityksille luotettava ja helppo ratkaisu ilman lisäkustannuksia.
(Päivitetty: )
Teksti:
Taksi Helsinki

Pikkujoulut ovat monelle yritykselle loppuvuoden odotettu kohokohta, jota valmistellaan pitkään ja huolella. Juhlavieraille illanvietto  taas on kokonaisvaltainen elämys, johon kuuluu sujuva ja turvallinen kotimatka.

Kun vieraita on sata tai enemmän, tilapäinen taksiasema on ennakkotilauksia joustavampi ja edullisempi tapa varmistaa luotettava kyyti ilman odottelua. Taksiautojen tilaamisesta ja palvelun sujuvuudesta vastaa Taksi Helsingin taksitarkastaja.

”Tilaajalle ei tule järjestelystä kustannuksia, kun taksikyytejä on vähintään 25 tunnissa. Arvioimme asiakkaan kanssa tapahtumakohtaisesti, koska tilapäinen taksiasema kannattaa”, Taksi Helsingin asiakkuuspäällikkö Tania Mutikainen kertoo.

Tilapäisen taksiaseman tunnistaa Taksi Helsingin lipusta. Sen sujuvasta toiminnasta vastaa taksitarkastaja.

Tilapäinen taksiasema vuosikymmenten kokemuksella

Suomen Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämässä Kuntamarkkinat-tapahtumassa on ollut käytössä tilapäinen taksiasema jo yli 20 vuoden ajan. Kaksipäiväisessä tapahtumassa oli tänä syksynä noin 6 500 kävijää kunnista, hyvinvointialueilta, valtion hallinnosta, järjestöistä ja yrityksistä.

”Taksi Helsinki on valikoitunut hinnoittelun ja luotettavuuden perusteella. Tarvitsimme yhteistyökumppanin, jolla on riittävästi autoja ja arvostamme myös ilmastotavoitteisiin pyrkimistä sähköautojen avulla”, kertoo Kuntamarkkinoiden järjestelyistä vastannut tapahtuma ja -markkinointipäällikkö Liisa Paltta.

Vuosittaisen suurtapahtuman järjestäminen on Paltan tiimille valtava ponnistus. Vieraat saapuvat Helsingin Kalliossa sijaitsevalle Kuntatalolle ympäri Suomea ja monella on kiireinen aikataulu. Siirtymisen tapahtumapaikalle ja pois täytyy hoitua helposti ja luotettavasti.

”Meille on tärkeää, että vieraat saavat kyydin luotettavasti sinne, minne ovat menossa. Väliaikaisella asemalla toiminen on ollut mahdollista vain yhteistyökumppanin takseille ja paikan päällä päivystävä taksitarkastaja on sujuvoittanut taksien toimintaa”, Paltta sanoo.

Kuntatalon sijainnista johtuen katuosuuden poikkeusliikennejärjestelyyn on haettu lupa Helsingin Kaupungilta, mikä on Paltan mukaan sujunut helposti. Taksiasemalle vieraat johdattaa punainen matto, jonka päässä on sateelta suojaava katos – molemmat harkittuja yksityiskohtia, jotka lisäävät tapahtuman elämyksellisyyttä.

”Järjestely toimii todella hyvin. Jos jotain hankaluuksia olisi ollut, olisimme kuulleet niistä varmasti. Tilapäinen taksiasema on palvelu, jonka haluamme tarjota vieraillemme jatkossakin”, Paltta toteaa.

Taksi Helsingin palvelut ovat Kuntatalon vieraiden käytössä arkisin. Tapahtumia varten paikalle tilataan väliaikainen taksiasema. Kuntamarkkinoiden järjestelyistä vastaa tapahtuma ja -markkinointipäällikkö Liisa Paltta.
X