Antti Luusuaniemi ja Mikko Leppilampi kruisailevat Los Angelesin kuningas -sarjassa

Los Angelesin kuningas on kotimainen tv-sarja, joka ei pidä katsojaa otteessaan.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Los Angelesin kuningas ei ole hääppöinen tv-sarja.

Los Angelesin kuningas on kotimainen tv-sarja, joka ei pidä katsojaa otteessaan.
Teksti:
Tero Kartastenpää

NHL-jääkiekkoilija joutuu pakkolomalle ja tajuaa muuttuneensa ex-miljoonääriksi ja -mieheksi. Makeilussa taitava Mikko Leppilampi pääsee vihdoin tähdeksi Los Angelesiin, tosin kotimaiseen draamakomediaan.

Jännitteitä jääkiekkoilijan rimpuilusta ei oikein synny. Joulutarinasta tunnettu ohjaaja Juha Wuolijoki takelteli yrittäessään tuoda Napapiirin sankareiden nelososaan vakavuutta.

Wuolijoen ja Jari Olavi Rantalan käsikirjoituksessa draamapuolikin jää karikatyyrimäiseksi. Päähenkilö ei ole tarpeeksi nolo, eikä tarpeeksi pulassa.

Kuvauksia Los Angelesissa piti sateiden takia siirtää studioon. Sen huomaa. Paikan tuntua nähdään liian harvoin. Lähinnä hölmö päähahmo ja tämän vaitonainen agentti (Antti Luusuaniemi) ajelevat autolla.

Los Angelesin kuninkaassa nähdään jekkukaksikon paluu. Luusuaniemi ja Leppilampi hakkasivat toisiaan kaveruudesta yhdessä karmivimmassa suomalaiselokuvassa, Veijareissa (2010). Nyt he ovat luontevalla tavalla tylsiä keskenään. Moppiperuukkisen Kari Ketosen laiskanviisaasta vuokralaisesta irtoaa sitäkin vähemmän oivalluksia unelmakaupungista.

Los Angelesin kuningas, maanantai 2.10. klo. 22.05, Nelonen 

X