Elokuvista tuttu räävitön teddykarhu Ted palaa uutuussarjassa: ”Tuntui kiinnostavammalta tehdä jotain muuta kuin jatko-osa leffoille”

Seth MacFarlane palaa Ted-sarjassa rääväsuisen teddykarhun nahkoihin, joissa hän viihtyi jo 2012 ja 2015 julkaistuissa samannimisissä elokuvissa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Pehmokarhu Ted, jonka äänenä kuullaan Seth MacFarlene.

Seth MacFarlane palaa Ted-sarjassa rääväsuisen teddykarhun nahkoihin, joissa hän viihtyi jo 2012 ja 2015 julkaistuissa samannimisissä elokuvissa.
Teksti:
Anu Räsänen

Uutuussarja sijoittuu 1990-luvun alkuun, aikaan ennen ensimmäisen Ted-leffan tapahtumia. Ihmispäähenkilö John Bennett on 16-vuotias lukiolainen, joka joutuu ottamaan pehmokarhunsa mukaan kouluun. Tästä seuraa luonnollisestikin toinen toistaan tukalampia tilanteita.

”Kun palasimme kaikkien näiden vuosien jälkeen Tedin pariin, tuntui kiinnostavammalta tehdä jotain muuta kuin jatko-osa leffoille”, sarjan vastavana tuottajanakin työskentelevä MacFarlane sanoo NBC-tv-kanavan nettisivulla.

Samassa haastattelussa MacFarlane myöntää, että ratkaisun taustalla oli myös aikataulullisia syitä.

”Heti kun minulle ehdotettiin Ted-sarjan tekemistä, arvelin, että sen kuvaaminen Mark Wahlbergin aikataulujen puitteissa olisi hankalaa. Olin aivan oikeassa.”

Ted-leffoissa esiintynyttä Wahlbergiä ei siis sarjassa nähdä, vaan nuorennettua Johnia näyttelee Max Burkholder.

Tedin ensimmäinen jakso tulee katsottavaksi SkyShowtimeen torstaina 22. helmikuuta, ja sen jälkeen palvelussa julkaistaan yksi jakso viikossa.

Ted, Sky Showtime

X