Hengenvaarallinen rakkaus – Neljännellä kauden jaksossa kauhistellaan lesbosuhdetta uskonnollisessa yhteisössä

Jaa kaverilleTilaa Seura
Hengenvaarallinen rakkaus
© Frii
Hengenvaarallinen rakkaus -sarja yrittää selvitä helpolla ja näyttää ensisekunneista lähtien halvalta. Sarjassa selkokielinen kertoja ohjaa katsojaa.

Hengenvaarallinen rakkaus -sarjan neloskauden aloituksessa kauhistellaan lesbosuhteelle kristityssä yhteisössä. Kolme varttia etenee kuin lukisi romanttista dekkaria vahvoissa rauhoittavissa lääkkeissä.

Rikoksilla hekumoimisella ei ole enää tuhnuinen maine. Katsojat voivat mässäillä kaiken vapaa-aikansa muiden ihmisten tappamista valottavilla, ylipitkillä kyhäelmillä. True crimen vahvuus mitataan todistusaineistoissa. Vuosia kestäneitä murhatutkimuksia kuvanneet laatusarjat kuten HBO:n The Jinx hämmentävät aidoilla kuulustelunauhoilla. Alkuperäistä kuvamateriaalia ei usein ole tarjolla venytettäväksi asti, joten tasoa voi mitata myös dramatisoitujen kohtausten käytöllä.

Dramaattiset hetket kuvitetaan saippuaoopperakohtauksilla, joiden näyttelijöiden ei kannata elätellä toiveita rooleista isoissa elokuvissa. Ainoa todistusaineisto on muutama myötäsukainen haastattelu.

Hengenvaarallinen rakkaus, pe 21.2. klo 21.00 Frii

Lue myös: Dokumentti Rokotussodat syventyy rokotusvastaisuuteen

X