Huonoa ainesta -jännärisarja saa katsojan mielenkiinnon pysymään yllä ja haluamaan lisää

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Matt Minto sarjassa Huonoa ainesta.
Matt Minto sarjassa Huonoa ainesta. © yle kuvapalvelu 
Huonoa ainesta kertoo lääkäristä, jonka elämä ei voisi mennä paremmin - on ura ja perhe. Sitten naapurustossa tapahtuu raaka murha.

Viisiosainen uusiseelantilainen jännityssarja Huonoa seuraa koukuttaa jo ensimmäisellä kohtauksellaan. Nainen saapuu kotiinsa ja joutuu silmittömän hyökkäyksen kohteeksi. Raaka ja täysin selittämätön murha muuttaa silmänräpäyksessä varakkaan nukkumalähiön elämänmenon.

Aloitusjaksossa tunnelma on rakennettu täydellisesti. Se on hitaasti hiipivää, katsojaa harkitusti härnäävää jännitystä. Sytytyslanka palaa, kunnes lopulta räjäyttää ruutitynnyrin. Jakson lopussa lähiöelämän kulissit alkavat hiljalleen repeillä.

Kaikkea ei kuitenkaan kerrota heti, vaan menneisyyteen kätketyt salaisuudet paljastuvat yksi kerrallaan. Valittu kerrontaratkaisu toimii. Se saa katsojan mielenkiinnon pysymään yllä ja haluamaan lisää.

Henkilöitä on useita, kylähullusta pääministerikandidaattiin asti.  Mutta kaikilla on oma osansa tarinassa. Tapahtumia keskitytään kuvaamaan näennäisesti täydellisen perheen näkökulmasta. Sen lääkäri-isukilla (Matt Minto, kuvassa) näyttäisi todellakin olevan luuranko kaapissa.

Huonoa ainesta, pe 14.2. klo 22.00 Tv1

Lue myös: Totuuden taakka – Kanadalaisdraamassa lakinaisen työtehtävä vie hänet entiseen kotikaupunkiin

X