Keskiluokkaiskomedian Luottomies kakkoskaudella nössömies on jälleen syväkriisissä, ja ajautuu sitä korjatessaan akuutteihin kriiseihin

Jaa artikkeliTilaa Seura
Luottomies 2
© YLE KUVAPALVELU

Passinhaku eskaloituu omakotilähiössä. Juhis ampuu jalkajousella ystäväänsä Tommia. Se ei haittaa, koska tärkeämpää on päästä lentokentälle.

Keskiluokkaiskomedian kakkoskaudella nössömies on jälleen syväkriisissä, ja ajautuu sitä korjatessaan akuutteihin kriiseihin. Vastakkainasettelusta alkanut sarja on vakiintunut lääkäri-Tommin ja ex-rauhanturvaaja-Juhiksen kaveruuskuvaukseksi.

Pääpari Antti Luusuaniemen ja Kari Ketosen kirjoittamassa kahdeksassa jaksossa katastrofaalisinkin tila nollaantuu kymmenenminuuttisen jälkeen. Sarja on sukua Kimmolle mutta ilman romantiikkaa. Tai tanskalaiselle Klovnille mutta ilman ilkeyttä.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Lauri Nurkse johdatti vuoden 2016 aloitusta. Kakkoskauden ohjaaja – syrjäseutujen toimintakomedioiden Rare Exportsin ja Big GamenJalmari Helander aloitti pestinsä jo Luottomiehen jouluspesiaalissa viime vuonna. Hänen tyylinsä istuu myös metsien ulkopuolelle, kun toimeliaat miehet ovat hauskuuden moottoreita.

Luottomies 2, ke 26.12. klo 19.30 Tv2

X