Maria Ylipää ja Pamela Tola koheltavat viileän tyylikkäässä jännärisarjassa Sijainen

Sijainen-sarjassa kaikki on niin mallillaan, että katsoja voi aavistella pahaa. Se astuu mukaan Pamela Tolan esittämän Paulan hahmossa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Sijainen-sarjassa kaikki on niin mallillaan, että katsoja voi aavistella pahaa. Se astuu mukaan Pamela Tolan esittämän Paulan hahmossa.
Teksti:
Pekka Eronen

Sijainen pohjautuu brittisarjaan The Replacement. Kolmiosainen kotimainen jännityssarja on aiemmin ollut katsottavissa maksukanavilla.

Nyt sen voi katsoa putkeen ilmaiseksi – mikäli pokka pitää. Holtittomia juonenkäänteitä ja heikosti perusteltua käyttäytymistä on nimittäin tarjolla turhauttavat määrät.

Maria Ylipää on arkkitehti Ella, jonka on määrä vetää toimiston kunnianhimoinen kirjastoprojekti maaliin. Pomot (Sara Paavolainen, Eero Saarinen) väläyttelevät vielä firman osakkuuttakin. Vauvaa odotellaan, mutta puoliso Janne (Olavi Uusivirta) on valmis Ellan työn takia hoitamaan sitä vaikka pitempään.

Kaikki on niin mallillaan, että katsoja voi vain aavistella pahaa. Se astuu toimistoon Pamela Tolan esittämän Paulan hahmossa. Sekoileva hakija saa jostain käsittämättömästä syystä äitiyslomasijaisen paikan. Enemmänkin taitaa Paulan tähtäimessä olla.

Kohta hän jo halailee Ellan masua ja laulaa sille, kuinka maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Uskottavuuden korpivaellusta tekee koko Sijainen-sarjakin. Kuvaaja Anssi Leinon jälki on kyllä viileän tyylikästä.

Sijainen, sunnuntai 17.3. klo 19.50, Liv

Lue myös: Psykologisen Sijainen-trillerin pääosassa nähdään Maria Ylipää: ”Pääsin käyttämään näyttelemispalettiani rikkaasti laidasta laitaan”

X