Näyttelijä Kirsi Ylijoki fanittaa Metallicaa: ”Olen nähnyt bändin jo vuonna 1986 Roskildessa”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kirsi Ylijoki
Kirsi Ylijoki näyttelee Ruudun tositapahtumiin perustuvassa rikosdraamassa Keisari Aarnio. © Tiia Ahjotuli / Om-arkisto

Netti-tv

”Olemme mieheni kanssa todella huonoja televisionkatsoja, ja esimerkiksi Netflixin käytössä vielä ihan lapsenkengissä. Itselleni oli Keisari Aarnio -sarjan ja Meksikon-matkojeni takia ajankohtaista katsoa Narcos-sarja, josta kiinnostuin ja vaikutuin. Imuroin sarjan oikein kunnolla. Myös Weedsistä ja Lostista pidin.”

Narcos

© Nicole Rivelli / NETFLIX

Musiikki

”Metallica on isoin fanituksen kohteeni. Olen nähnyt bändin jo vuonna 1986 Roskildessa. Kotimaisista yhtyeistä fanitan Stam1naa. Olisi ihana saada uitettua heidän nerokasta musiikkiaan joskus myös näyttämölle. Ensi viikon lopulla aion mennä katsomaan Apocalyptican esiintymisen Olavinlinnassa.”

Apocalyptica

© Ville Juurikkala

Kirja

”Olen dekkarifriikki ja lukenut Stieg Larssonit ja muut pohjoismaiset dekkarit. Hyvää kesäimuroimista pohjoismaisesta kirjallisuudesta tykkäävälle jengille on norjalainen Jo Nesbø.”

Teatteri

”Näyttelen tänä kesänä Tuusulan Krapin Pokka pitää -näytelmässä. Ehkä ehdin katsomaan myös Ryhmäteatterin Yksi lensi yli käenpesän -näytelmän.”

Intohimoista puutarhanhoitoa

”Möyryän intohimoisesti kasvien ja pihanhoidon kimpussa, ja minulla on jättimäinen puutarha ja hyötykasvimaa. Onneksi viimein saatiin myös sadetta, sillä mansikat nääntyivät ja perunat eivät alkaneet kasvaa. Yksi pieni kasvihuonekin yrteille, salaatille ja tomaateille odottaisi pystyttämistä.”

X