”Onko yhteisen kielen puute este rakastumiselle?” – Love & Translation on ainutlaatuinen parinmuodostusohjelma, joka pitää katsojan otteessaan

Love & Translation on jälleen uusi parinmuodostusohjelma, mutta asetelmaltaan täysin ainutlaatuinen. Minkäänlaista yhteistä kieltä ei ole.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Love & Translation on ainutlaatuinen deittireality.

Love & Translation on jälleen uusi parinmuodostusohjelma, mutta asetelmaltaan täysin ainutlaatuinen. Minkäänlaista yhteistä kieltä ei ole.
Teksti:
Henri Waltter Rehnström

Nyt ollaan jonkin todella mielenkiintoisen äärellä. Kerrankin on luvassa reality, joka saa katsojan kunnolla otteeseensa. Love &Translation on jälleen uusi parinmuodostusohjelma, mutta asetelmaltaan täysin ainutlaatuinen.

Kolme amerikkalaista nuorta miestä ja joukko naisia eri maista asettuu taloksi luksushuvilaan. Jenkkipoikien pitäisi naisten joukosta löytää mielitiettynsä. Ongelma vain on siinä, että jätkät puhuvat ainoastaan englantia ja mimmitkin kukin omaa kieltään. Minkäänlaista yhteistä kieltä ei ole. Mutta onko se este rakastumiselle?

Love & Translation nostaa esiin sanattoman viestinnän muotoja

Sarja on äärimmäisen mukaansatempaava ihmiskoe. Ohjelma nostaa esiin kiinnostavia sanattoman viestinnän muotoja ja käyttää niitä sujuvasti hyväkseen.

Jännittävin on puolitoistatuntisessa aloitusjaksossa nähtävä testi, jossa miesten ja naisten on katsottava toisiaan silmiin kahden minuutin ajan. Tämän jälkeen kilpailijat analysoivat tilannetta kiehtovasti eri näkökulmista.

Love & Translation, perjantai 9.2. klo 21.00, TLC

Lue myös: Tietovisa rakkaudesta! Mitä rakkaus on? Tee testi ja saatat yllättyä!

X