Rokotevastaisuuden soturit: Pandemian avulla vedotaan tunteisiin

Rokotevastaisuus laajenee villiksi teoriaksi maailman valtaeliitistä, jonka rajoitukset ovat tapa kontrolloida ihmisiä. Rokotevastaisuuden soturit käsittelee aihetta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Rokotevastaisuuden soturit, kuvassa Linda Karlström.

Rokotevastaisuus laajenee villiksi teoriaksi maailman valtaeliitistä, jonka rajoitukset ovat tapa kontrolloida ihmisiä. Rokotevastaisuuden soturit käsittelee aihetta.
Teksti: Onnimanni Liukkonen

Katselin ruotsalaista dokumenttia Rokotevastaisuuden soturit. Siinä kaksi Ruotsin yleisradion SVT:n toimittajaa tutkii rokotevastaista liikettä tekeytymällä rokotevastaisuuden kannattajiksi. Kaikki kolme jaksoa on katsottavissa Yle Areenassa.

Esille nousee rokotevastaisuuden logiikka ja moraali. Ihmisiä houkutellaan mukaan tunteisiin vetoamalla. Liikkeen sisällä on omasta ja läheistensä terveydestä huolestuneita ihmisiä, mutta johtohahmot tuovat mieleen lähinnä huomiosta, vaikutusvallasta ja rahasta huumaantuneet lahkojohtajat.

Koronankin rokotevastaiset osaavat kääntää edukseen. Rokotevastaisuus laajenee villiksi teoriaksi maailman valtaeliitistä, jonka rajoitukset ovat tapa kontrolloida ihmisiä. Viimeisessä jaksossa suomalainen rokotekriittinen vaikuttaja Linda Karlström laajentaa ajatteluaan jopa antisemitistiseen suuntaan. Hän epäilee holokaustia osin lavastetuksi. Se oli hänen mielestään vain keino, jolla juutalaiset voitiin nostaa hallitsemaan maailmaa!

Rokotteet eivät saa olla kritiikin ulkopuolella, mutta haittavaikutuksia arvioitaessa on syytä noudattaa järkeä. Jos on useaan kertaan osoitettu, ettei MPR-rokotteella ole yhteyttä autismiin, olisi syytä hyväksyä sen suojeleva vaikutus. Emmehän me poista suojateitäkään, jos joku jää tietä ylittäessään auton alle.

Rokotevastaisuuden soturit, Yle Areena

Lue myös: Ulkolinjan dokumentti Korona Ruotsissa kuvaa koronapandemiaa naapurimaassamme

X