Suomen lapsellisin ruokalista on ohjelma, jossa lapset luovat ruokalistan ravintolafirma Restelin satoihin ravintoloihin

Jaa artikkeliLähetä vinkki

(Päivitetty: )
Teksti: Tero Kartastenpää

Ravintolafirma Restelin toimitusjohtajasta Mikael Backmanista lapset tietävät konsultteja paremmin, mitä lapsiasiakkaat haluavat syödä. Siksi lapset luovat ruokalistan heidän satoihin ravintoloihinsa.

Uusintana esitettävän tuotesijoittelukokonaisuuden ovat luoneet tuotantoyhtiö Moskito Television ja markkinointitoimisto Brandson.

Mukaan ei ole valittu kulinaristeja vaan menestyjäjunioreita Pikkuyrittäjistä, alakoulujen kaupallisesta opinto-ohjelmasta. On kaunista, kun ihmisenalku luettelee kirkkain silmin: ”Ideointi, brändäys, markkinointi, hinnoittelu.”

Yksi tehtävä on venytetty kuuteen jaksoon, kun jokaisessa kohtauksessa äänekkäät lapset käyttäytyvät erikoisesti aikuismaisissa tilanteissa. Aloituksesta käytetään minuuttitolkulla istumiseen neukkarissa, jossa Jussi Heikelä sanoo ”ookei” lasten ateriaideoille. Heikelä ihmettelee itsekin, miksi on vetäjänä.

Aikaa hukataan jatkossa entistä luovemmin, kun esimerkiksi Santahaminan kadetti opettaa lapsille johtamista.

Suomen lapsellisin ruokalista, ti 3.7. klo 12.30 Ava

X