Topi – nuoren miehen elämää on jatkoa Tehtaan sankareille

Topi – nuoren miehen elämää -sarjassa keskitytään Topi Kauppiseen ja siihen, miten hänen elämänsä on muuttunut sitten viime kuuleman.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Topi – nuoren miehen elämää, kuvassa Topi Kauppinen.

Topi – nuoren miehen elämää -sarjassa keskitytään Topi Kauppiseen ja siihen, miten hänen elämänsä on muuttunut sitten viime kuuleman.
Teksti: Anu Räsänen

Uusi Topi – nuoren miehen elämää -sarja alkaa Kansallisoopperan lumiselta pihalta, josta mainittu nuori mies astelee hieman eksyneen näköisenä sisään Kultainen Venla -gaalaan. Topi Kauppisen vei pari vuotta sitten gaalaan sarja Tehtaan sankarit, joka kertoi autotehtaan työntekijöiden elämästä Uudessakaupungissa.

Uutuussarja on tavallaan jatkoa Tehtaan sankareille. Nyt keskitytään Kauppiseen ja siihen, miten hänen elämänsä on muuttunut sitten viime kuuleman. Pitkä parisuhde on päättynyt, ja Kauppinen pohdiskelee kovasti sitä, mistä löytäisi uuden kumppanin. Läheisiä kavereitakaan ei oikein ole uudesta kotikaupungista löytynyt.

Kauppinen puhuu samalla vilpittömyydellä ja yhtä värikkäin sanankääntein niin läheisyydenkaipuustaan kuin autoharrastuksestaankin, niin yksinäisyydestään kuin ohjelmansa Kultainen Venla -ehdokkuudestakin. Ensimmäisen jakson lopussa palataan gaalan tunnelmiin. Voittoa ei tule, ja Kauppinen kertoo kansanomaiseen tapaansa, kuinka ehdokkuus nosti hänelle ”pissaa huppuun”.

Topi – nuoren miehen elämää, ke 18.11. klo 20.00 Tv1

Lue myös: Uutuussarja Tehtaan sankarit – Onnea etsimässä tarjoilee hellyttävää arkirealismia Uudenkaupungin autotehtaan työntekijöistä

X