Vain elämää alkaa taas: yllättääkö Ellinoora tai Evelina?

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lauri Ylönen (vas.), Anne Mattila, Pepe Willberg, Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys ja Evelina ovat 9. kauden artistit.

(Päivitetty: )
Teksti: Anu Räsänen

Vain elämää on niin vakaa osa suomalaista tv-maisemaa, että yhdeksännen kauden artisteja on vaikea olla vertaamatta edeltäjiinsä.

Pepe Willberg pelaa ohjelmassa grand old manin paikkaa, jonka Vesa-Matti Loiri vakiinnutti kolmoskaudella. Ensimmäisinä vuosina konkarilaulajia edustivat Katri Helena ja Maarit Hurmerinta.

Tyyppinä Willberg sijoittuu jonnekin neloskauden Pave Maijasen ja viime kevään Dannyn välimaastoon: iskelmäsupertähti, jonka 60-luvun Jormas-hititkin löytänevät tiensä ohjelmaan.

Avauskauden Cheek-ilmiö asetti räppärien riman korkealle. Jos Pyhimys räppää tiensä koko kansan sydämiin, se ei enää aiheuta hämmästynyttä kohahdusta vaan pikemminkin tyytyväisen nyökkäyksen.

Olisiko tämän kauden varsinainen yllättäjä Ellinoora tai Evelina? Jo se oli hieno yllätys, että mukaan valittiin kaksi nuorta naispuolista artistia. Ehkäpä jompikumpi heistä on yhdeksännen kauden Cheek, jonka ihanuudesta kaikki ikäluokat ovat jouluun mennessä yhtä mieltä.

Syksyn Vain elämää -joukon täydentävät Tuure Kilpeläinen, Anne Mattila ja Lauri Ylönen.

Vain elämää, pe 7.9. klo 20.00 Nelonen

X