Viikon urheilutärpit: Rallicrossia Kouvolassa ja jalkapalloa

Viikon urheilutärpit: Rallicrossin MM: Kouvola. Kuvassa Niclas Grönholm.
Viikon urheilutärpit: Rallicrossin MM: Kouvola. Kuvassa Niclas Grönholm. © Paulo Maria / AFP / MVPhotos
Viikon urheilutärpit seuraavat rallicrossin MM-sarjan jatkoa Kouvolassa. Veikkausliigan ottelussa kohtaavat Seinäjoen Jalkapallokerho ja Rovaniemen Palloseura.

Urheilutärpit tarjoavat rallicrossin Kouvolan MM-osakilpailut sekä veikkausliigan jalkapallo-ottelun.

Urheilutärpit: Rallicrossin MM-sarja Kouvolassa

Rallicrossin MM-sarja käynnistyi viikko sitten Ruotsissa. Toinen osakilpailu ajetaan Kouvolassa Tykkimäen moottoriradalla. Viime kauden päätteeksi mestariksi kruunattiin Ruotsin Timmy Hansen, jonka kanssa tasapisteisiin päätyi norjalainen Andreas Bakkerud. Voiton Hansenille ratkaisi se, että hänellä oli enemmän ykköstiloja.

Kärkikaksikon takana lähellä olivat myös Timmyn veli Kevin Hansen ja päätösosakilpailun voittanut Niclas Grönholm (kuvassa), joka ajaa tällä kaudella isänsä Marcus Grönholmin johtamassa GRX-tallissa Hyundain kalustolla.

Rallicrossin MM: Kouvola, la 29.8. ja su 30.8. klo 15.00 Tv2

Veikkausliiga LIVE: SJK–RoPs

Veikkausliigan ottelussa kohtaavat sarjataulukon peräpäähän juuttuneet Seinäjoen Jalkapallokerho ja Rovaniemen Palloseura. SJK pestasi päävalmentajaksi KuPsin viime kaudella mestariksi luotsanneen Jani Honkavaaran (kuvassa).

Seinäjoella reagoitiin alkukauden heikkoihin esityksiin pestaamalla kaksi hyökkäyspään vahvistusta. Pääsevätkö argentiinalainen Emmanuel Ledesma ja englantilainen Jake Jervis karanteenin jälkeen kokoonpanoon jo tässä ottelussa? RoPsin tehokkain pelaaja on ollut kaksi maalia viimeistellyt 18-vuotias hyökkääjälupaus Matias Tamminen.

Veikkausliiga LIVE: SJK–RoPs, la 29.8. klo 17.00 Jim

Urheilutärpit: Veikkausliiga LIVE: SJK–RoPs. Kuvassa Jani Honkavaara.

Veikkausliiga LIVE: SJK–RoPs. Kuvassa Jani Honkavaara. Hannu Rainamo/Lehtikuva

Lue myös: Viikon urheilutärpit: Ravia Seinäjoella ja yleisurheilua Kuortaneelta