Seuran horoskooppi 9.11-15.11. – Hyvää syntymäpäivää, Heikki Salo!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Heikki Salo
Laulaja ja lauluntekijä Heikki Salo syntyi 9. marraskuuta vuonna 1957. Onnea Heikki ja muut merkkipäiviään viettävät! © Pekka Mustonen/OM-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja ja lauluntekijä Heikki Salo viettää 65-vuotissyntymäpäiväänsä 9. marraskuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Heikki Salo!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet nyt herkkä reagoimaan asioihin ja tilanteisiin ja saatat puhua sivu suusi. Pyri siis malttamaan mielesi ja laske kymmeneen varsinkin silloin, jos huomaat olevasi tunnekuohun vallassa. Se voi säästää sinut myöhemmältä harmittelulta. Joku kaipaa tukeasi. Viettäkää aikaa yhdessä. Se tekee hyvää molemmille.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi marraskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa. © iStock

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Pääset tai ajaudut paistattelemaan huomion keskipisteessä, mikä voi herättää mustasukkaisuutta läheisissäsi. Olet tottunut tekemään päätöksiä muiden mielipiteitä kyselemättä, mutta nyt hyötyisit suuresti, jos kuuntelisit toistenkin näkemyksiä ja ideoita. Sinulle tarjoutuu jokin tilaisuus näyttää osaamistasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Pidä huolta hyvinvoinnistasi ja muista levätä tarpeeksi. Jakso voi olla emotionaalisesti vaativa ja uuvuttavakin. Joudut kenties painimaan jonkin kipeän ratkaisun parissa tai ratkomaan muita ongelmia. Älä kuitenkaan jää neljän seinän sisään vaan hakeudu ihmisten pariin. Saat tukea aivan yllättävältä taholta.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet haluton kompromisseihin, sillä koet niiden syövän identiteettiäsi. Liika itsepäisyys taas nakertaa ihmissuhteitasi, joten pattitilanne uhkaa. Unohda taisteluasenne ja korvaa se avoimuudella, empatialla ja huumorilla, niin asiat alkavat luistaa kuin itsestään. Jakson loppu on oikeaa rakkauden riemujuhlaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakson teema on voimaantuminen. Jos oletkin tunnettu pehmeydestä ja sopeutuvuudesta, nyt ne tekevät tietä päättäväisyydelle ja rautaiselle tahdolle. Kätketty potentiaalisi, haudatut haaveet ja orastavat unelmat rynnivät esiin, ja alkuhämmennyksen jälkeen saat pian jutun juonesta kiinni. Sinun on aika luoda nahkasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on nyt taipumusta impulsiiviseen käytökseen ja ylireagointiin. Sen sijaan että tekisit jokaisesta kärpäsestä härkäsen, pyri asettamaan asiat laajempaan yhteyteen. Se auttaa sinua näkemään, mitkä ongelmat ovat oikeastaan mitättömiä, ja mitkä sellaisia, joiden ratkaisemiseen kannattaa panostaa tosissaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Edessäsi on aktiivinen ja hauska jakso. Sinussa on nyt lapsenomaista innostusta, mikä saa sinut suhtautumaan uteliaasti ja avoimesti uusiin ihmisiin ja asioihin. Tuttavapiirisi voi saada mielenkiintoisen lisän, tai kokeilet uutta harrastusta. Myös romanttista kipinää on ilmassa, ja valloitat sydämiä leikiten.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joudut perehtymään yksityiskohtiin tai tekemään muuta tarkkuutta ja keskittymiskykyä vaativaa, mikä ei ehkä ole vahvinta aluettasi. Päätökset ja ratkaisut, joita nyt teet, vaikuttavat kuitenkin elämääsi pitkällä aikavälillä, joten tee ne huolellisesti. Pidä rahat ja rakkaus erillään ja esitä ajatuksesi suoraan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet eduksesi seuraelämässä, ja jokin kohtaaminen voi hyödyttää sinua jatkossa suuresti. Vastaa siis myöntyvästi kutsuihin, pysy liikkeellä ja pane itsesi likoon. Joku näkee sinussa potentiaalia, josta et ehkä itse ole tietoinen, ja auttaa sinua ottamaan sen käyttöön. Jokin keskustelu tai oivallus järisyttää.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinuun kohdistuu paljon odotuksia, ja saatat kokea, että sinua revitään liian moneen suuntaan. Jokin tunne-elämään liittyvä keskeneräinen asia tai hiertänyt ongelma nousee taas esiin, ja se on nyt viisasta käsitellä ja hoitaa loppuun. Tunnet ehkä olosi uupuneeksi, mutta kun puhut suusi puhtaaksi, energiasi palaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet mietteliäällä tuulella ja haluat pohtia asioita ja elämääsi rauhassa. Intuitiosi on nyt hyvin vahvaa, joten kannattaa antaa sille tilaa ja kuunnella sen viestejä. Sinulla on taipumusta suhtautua turhan kriittisesti sekä itseesi ja aikaansaannoksiisi että läheisiisi. Madalla himpun verran vaatimustasoasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä eroon jostain vanhasta painolastista. Kyse saattaa olla raskaaksi käyneestä tuttavuudesta, sopimuksesta, joka ei enää palvele sinua, tai velasta. Jakso painottaa raha-asioita ja omaisuuteen liittyviä kysymyksiä. Sinulle puhaltavat niissä suotuisat tuulet, ja olet saamapuolella.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X