Seuran viikkohoroskooppi 11.12.–17.12. – Hyvää syntymäpäivää, Krista Pärmäkoski!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski on syntynyt 12.12.1990. Hyvää syntymäpäivää!
Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski on syntynyt 12.12.1990. Hyvää syntymäpäivää! © Heli Hirvelä/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Krista Pärmäkoski viettää syntymäpäiviään 12. joulukuuta – onnea!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso suosii monenlaisia neuvotteluja. Oikeudentajusi pääsee hyvään käyttöön jonkin riita-asian puimisessa. Janoat seikkailuja, ja matkustusrajoitukset koettelevat kärsivällisyyttäsi. Turhautumisen välttämiseksi on tärkeää, että pidät mielesi vireänä ja päivittäisen elämäsi vaihtelevana. Ystävistä irtoaa iloa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Intuitiosi on vahva, ja osaat lukea tilanteita ja ihmisiä. Edellytät rehellisyyttä ja aitoutta niin ihmissuhteiltasi kuin muiltakin elämäsi osa-alueilta ja saatat nyt tehdä radikaaleiltakin tuntuvia irtiottoja asioissa, joita olet tähän mennessä sietänyt näennäisen hyvin. Yllättävä onnenkantamoinen ilahduttaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elämässäsi tapahtuu paljon. Olet matkalla kohti tavoitettasi, mutta perille pääsy edellyttää vielä työtä ja parin esteen ylittämistä. Niistä sinun on suoriuduttava yksin, eikä oikotietä ole, mutta lopussa odottava palkinto maistuu sitäkin makeammalta, kun tiedät saavuttaneesi sen puhtaasti omilla ansioillasi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saatat kokea hämmennystä tai ulkopuolisuuden tunnetta tilanteissa, joissa et sitä ole aiemmin tuntenut. Syy ei ole sinussa. Ilmassa on jännitteisyyttä, jonka sinä herkkänä vaistoat ennen muita. Väärinkäsitysten riski on nyt suuri, joten tärkeät neuvottelut tai isommat päätökset kannattaa siirtää tuonnemmaksi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Elämääsi tulee nyt lisää sävyjä, ja kokemuspiirisi kasvaa. Vaikka fyysinen ympäristö säilyisi samana, tuoreet ajatukset, tuttavuudet ja kimmokkeet saavat sinut näkemään elämäsi uusin silmin. Oivallat viljalti mahdollisuuksia kehitykseen ja muutokseen ja teet rohkeasti aloitteita ja kädenojennuksia muiden suuntaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Näet nyt elämäsi selkeästi ja kykenet tarkastelemaan sitä objektiivisesti ja kiihkottomasti. Tulet ehkä tietoiseksi jonkin vaiheen päättymisestä tai haluat tulla tuoda esiin uusia puolia itsestäsi. Jos tunnet halua lähteä uuteen suuntaan, suhtaudu siihen tosissasi ja mieti, mitä se vaatisi ja toisi tullessaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elät nyt etenkin ihmissuhteiden kannalta miellyttävää ja tyydyttävää aikaa. Olet suosittu, puoleesi käännytään niin iloissa kuin suruissakin ja seuraasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Henkilökohtaisimmissa suhteissa tapahtuu lähentymistä, ja olet nyt tavallista valmiimpi sitoutumaan. Myös raha-asioissa on myönteinen kehitys mahdollista.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tunnelma voi olla jännitteinen, ja olet varsinkin nälkäisenä tai väsyneenä altis tuiskahtelemaan ja syyttelemään muita, mitä sitten kadut myöhemmin. Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi. Syö ja lepää kunnolla ja pura hermostuneisuuttasi tavallista rivakampaan kuntoiluun. Empatia ja huumori ovat hyviä työkaluja.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Saat kimmokkeen tavoitella jotain uutta, suurta ja mahtavaa. Se on hieno juttu, kunhan et innostuksen vallassa sorru ylioptimismiin tai tallo muita jalkoihisi. Varaa aikaa kunnolliselle suunnittelulle ja ole realistinen ajankäytön ja kustannusten suhteen. Ei ole pahitteeksi kysyä jonkun kokeneemman näkemystä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

On kuin etenisit käsijarru päällä. Viivästyksiä ja pikkuharmeja ilmenee, ja saatat itsekin olla epätavallisen haluton tarttumaan toimeen ja taipuvainen keksimään sijaistoimintaa tai tekosyitä. Älä venkoile vaan myönnä itsellesi, jos tympii tai laiskottaa. Tee mukisematta se, mikä täytyy, ja ota sitten rennosti.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elämässäsi on sisältöä ja mielekkyyttä, sillä osaat luoda niitä itse. Olet herkkävaistoinen ja noteeraat sellaisetkin pienet ja arkiset hienot asiat, jotka monelta jäävät huomaamatta. Ei ihme, että muut kokevat seurasi nyt vastustamattomaksi. Pidä varasi, ettet ajaudu raskaaseen toisten viihdyttäjän rooliin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Saatat kokea itsesi nurkkaan ahdistetuksi. Se on kuitenkin hyvä, sillä epämiellyttävyydessään tilanne alleviivaa sitä, että muutos ei ole ainoastaan toivottava vaan välttämätön. Kestä vielä tovi. Kun hetki on oikea, sinulle kirkastuu, mihin suuntaan haluat lähteä, ja saat tarmosi ja itseluottamuksesi takaisin.

X