Seuran viikkohoroskooppi 12.3.–18.3. – Hyvää syntymäpäivää, Anja Pohjola!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Anja Pohjola on syntynyt 14.3.1931. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Anja Pohjola on syntynyt 14.3.1931. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Anja Pohjola viettää syntymäpäiviään 14. maaliskuuta – onnea!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinusta huokuu poikkeuksellista itsevarmuutta ja charmia, joka ei jää muilta huomaamatta. Olet itsekin tietoinen vetovoimastasi ja viihdyt tavallista paremmin huomion keskipisteenä. Jos olet haaveillut astuvasi suurempiin saappaisiin tai aloittavasi jonkin uuden projektin, nyt on oiva hetki toimia sen hyväksi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos olet rakentanut pilvilinnoja, ne tulevat nyt rytisten alas. Tämä ei kuitenkaan ole huono asia, sillä se, mitä niistä jää jäljelle, on aitoa ja totta, ja sen varaan voit luottavaisesti alkaa rakentaa uutta. Olet kunnianhimoinen, ja sopiva haastaja sytyttää sinut. Muista silti, että kaikki eivät halua kilpailla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tunnet nyt tavallista syvemmin ja intensiivisemmin sekä positiiviset että negatiiviset ajatuksesi. Se tuo tunteen, että olet vahvasti elossa, mutta verottaa myös voimiasi enemmän kuin neutraalimpi meno. Myös vaara ylireagointiin ja arvostelukyvyn onnahteluun on olemassa, joten anna suurten päätösten odottaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Et enää tyydy seuraamaan tapahtumia sivusta tai odottelemaan, että asiat korjaantuisivat itsestään, vaan otat rohkeasti ohjat omiin käsiisi. Saat siitä pontta ja tunteen, että kykenet vaikuttamaan asioiden kulkuun. Se onkin totta, mutta vain tiettyyn rajaan saakka. Varo vauhtisokeutta ja jätä tilaa yllätyksille.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Saatat tuntea olosi hieman voipu­neeksi tai alavireiseksi. Älä piiskaa ­itseäsi väkisin eteenpäin vaan kuuntele ja kunnioita kehosi ja mielesi viestejä. Kohtele itseäsi ystävällisesti ja salli itsellesi yhtä hyvää kohtelua kuin suot muillekin läheisillesi. Hetken hengähdettyäsi olet jälleen kuin uusi ihminen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin mieltäsi askarruttanut asia ratkeaa tai pitkään hautomasi päätös kypsyy, ja pääset taas paahtamaan kunnolla eteenpäin. Olet kuitenkin tavallista kärsimättömämpi ja ilmaiset ajatuksiasi äkkiväärästi, mikä voi johtaa kupruihin ihmissuhteissa. Jos joku ottaa sinuun etäisyyttä, lienee syytä katsoa peiliin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulta löytyy nyt runsain mitoin kärsivällisyyttä ja empatiaa, mikä tekee seurasi erittäin halutuksi. Ei ihme, että ihmissuhteesi kukoistavat ja jokin suhde saattaa syventyä entisestään. Olet avulias, ja vaikka et nyt välttämättä saa kiitosta tai huomiota kaikesta tekemästäsi työstä, sekään ei tunnu haittaavan.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ole suora ja avoin ihmissuhteissasi, sillä kätketyt tunteet tai mielipaha tulevat kyllä julki tavalla tai toisella. Jos huomaat olevasi tavallista ärtyisämpi, lisää fyysistä aktiivisuuttasi ja katso, millaisia vaikutuksia liikunnalla on mielialaasi. Elämääsi voi astua uusi tuttavuus, jolla on paljon annettavaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jokin investointi tai suurempi hankinta saattaa nyt tulla ajankohtaiseksi. Luota omaan intuitioosi sen sijaan, että kuuntelisit liikaa muiden mielipiteitä. Kehosi ja mielesi ovat kiinteässä yhteydessä, ja jos podet ahdistusta, huolta tai mielipahaa, voi se oireilla myös fyysisinä kipuina. Pyri rentoutumaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Nyt olisi hyvä hetki laatia pitkän tähtäimen suunnitelmia ja ottaa ensimmäiset askeleet niitä kohti. Järjestelmällisyys ja säännöllisyys ovat hyvät työkalut, joskaan eivät sinulle kaikkein tutuimmat tai mieluisimmat. Joku pyytää neuvojasi ongelmiinsa, mikä imartelee sinua. Varo sortumasta liikaan päsmäröintiin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jakso sisältää yllätyksiä, joissa riittää sulateltavaa. Rahanmenoakin voi nyt olla tiedossa, mutta se ei kaada talouttasi, ja mahdolliset menetyksetkin ovat vain väliaikaisia. Jokin ihmissuhde muuttaa muotoaan. Anna sen etsiä rauhassa uomaansa äläkä yritä sisäistää uutta rooliasi ennen kuin olet siihen valmis.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Näytät ehkä ulkoisesti tyyneltä tai jopa laiskalta, mutta imet itseesi nyt ahnaasti vaikutteita ympäröivästä maailmasta. Jokin suunnitelma muhii aivoissasi, vaikka et itse siitä olisikaan aktiivisesti tietoinen. Viestintätaitosi ovat huipussaan, ja kaikella, mitä suustasi päästät, on uskottavuutta ja painoarvoa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

X