Seuran viikkohoroskooppi 16.12.-22.12. – Hyvää syntymäpäivää, Matti Heikkinen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Matti Heikkinen
Maastohiihtäjä Matti Heikkinen syntyi 19. joulukuuta vuonna 1983. © Roope Permanto/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Maastohiihtäjä Matti Heikkinen viettää 38-vuotissyntymäpäiväänsä 19. joulukuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Matti Heikkinen!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet voimiesi tunnossa ja tavalla tai toisella seikkailun kynnyksellä. Vaikka et nyt pääsisikään reissaamaan fyysisesti, mielikuvituksesi ja luovuutesi kukoistavat ja takaavat sen, että ideat eivät lopu kesken. Roolisi tunnelman nostattajana erilaisissa tapaamisissa on keskeinen, ja kannat osasi kunniakkaasti.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Huomaat olevasi jonkin suuren valinnan edessä. Vaikka sinusta ehkä tuntuu, että se tulee yllätyksenä, kun mietit menneitä tapahtumia, näet kyllä, miten olet tilanteeseen päätynyt. Luota omaan arvostelukykyysi ja viisauteesi vaihto­ehtoja punnitessasi. Jakso sisältää vastapainoksi myös kepeyttä ja hauskanpitoa.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi joulukuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa on luvassa. © iStock

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet luonut vuoden mittaan nahkaasi ja nyt alat olla loppusuoralla. Tiedät, kuka olet, mitä haluat ja mitä sen eteen tulee tehdä. Seurasi vetää muita magneetin tavoin puoleensa, ja sinulla on ympäristöösi suuri vaikutus, sillä uhkut salaperäistä varmuutta, jota kaikki valintojensa kanssa kipuilevat kaipaavat.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elämässäsi puhaltavat nyt lempeät ja rakkaudelliset tuulet. Nautit saadessasi viettää aikaasi rakkaidesi ja ystäviesi kanssa. Vaali sisäistä rauhaasi ja tyyneyttäsi ja pyri torjumaan sen vakautta uhkaavat häiriötekijät. Sitä varten joudut hieman jämäköitymään ja suoristamaan selkärankaasi, mutta se kannattaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Joku voi yrittää kyseenalaistaa valintojasi tai ihanteitasi ja yrittää provosoida sinua. Älä lähde mukaan moiseen. Ota rohkeasti vastuu omasta tyytyväisyydestäsi ja tee ratkaisuja, jotka edistävät sitä ja ovat linjassa omien arvojesi ja toiveidesi kanssa. Jokin kohtaaminen tai yhteydenotto antaa ajateltavaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ajatuksesi pyrkivät harhailemaan, ja olet altis unohtelemaan asioita. Toisinaan saatat tuntea olevasi väärässä paikassa tai väärässä seurassa. Älä vaadi itseltäsi mahdottomuuksia vaan tee vain välttämättömin. Kun annat itsellesi aikaa pysähtyä, ajatuksesi alkavat selkeytyä. Jokin tärkeä oivallus tekee tuloaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ihmissuhteet ovat jakson keskiössä, ja niissä voi nyt esiintyä paljonkin liikehdintää. Jokin suhde voi muuttaa muotoaan tai joku henkilö paljastua toisenlaiseksi kuin olit kuvitellut. Älä suostu kenenkään manipuloitavaksi äläkä itsekään yritä manipuloida muita. Avoimuus ja rohkeus ovat nyt parhaat työkalut.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet vireä, ja itseluottamuksesi on hyvä. Saat edistettyä hankaliakin asioita näennäisen vaivattomasti. Vipinää riittää ihmissuhteissakin. Oikeassa seurassa puhkeat suorastaan kukoistamaan ja häikäiset valovoimaisuudellasi. Piilossa ollut potentiaalisi on murtautumassa valloilleen ja auttaa sinua uudistumaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Mielesi on hieman levoton, ja moposi voi nyt lähteä helposti keulimaan. Jakso sopisi suoraa toimintaa paremmin kuitenkin suunnitelmien tekemiseen ja ideoiden kehittelyyn. Jos olet uupunut syksyn jäljiltä, myönnä se edes omassa mielessäsi ja suo itsellesi tilaisuus levätä ja ­rentoutua. Ihmissuhteet tuovat iloa ja onnea.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jos olet ollut stressaantunut tai kokenut muuten olosi tukalaksi, nyt helpottaa. Pääset osalliseksi monesta hauskasta ja nautinnollisesta tekemisestä, ja seuraelämä on antoisaa. Jokin suhde voi näyttäytyä uudessa valossa. Romanssikin on mahdollinen. Vakiintuneiden suhde kukoistaa, ja sille kannattaa antaa aikaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Edessä on yllätyksellinen jakso, josta saat eniten irti, kun hyväksyt sen, että suunnitelmasi menevät todennäköisesti uusiksi. Spontaanit kohtaamiset tai kutsut kannattaa ottaa avosylin vastaan, sillä niistä irtoaa nyt paljon iloa. Jaksossa on myös jotain kohtalonomaista, ja elämäsi voi nyt saada uuden suunnan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Roolisi korostuu etenkin läheistesi elämässä. Sinuun tukeudutaan ja neuvojasi arvostetaan. Jos elämäsi on ollut liian hektistä, nyt osaat asettaa rajat ja panna oman hyvinvointisi ­velvollisuuksien ja turhan suorittamisen ­edelle. Olet tavallista avoimempi ja rehelli­sempi ja uskallat myöntää, jos olet erehtynyt.

 

X