Seuran viikkohoroskooppi 3.-9.1.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Vesa-Matti Loiri
Näyttelijä ja laulaja Vesa-Matti Loiri on syntynyt 4.1.1945. Hyvää syntymäpäivää! © VESA HÄMÄLÄINEN / OM-ARKISTO

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet mainiossa vireessä sekä henkisesti että fyysisesti ja etenet kohti tavoitteitasi kuin juna. Vaikka tulosta syntyy, alkaa moinen suorittaminen ennen pitkää vaatia veronsa tekemisen ilon hiipumisena. Löysää siis tahtia ja salli itsellesi mahdollisuus kokeilla myös uusia tapoja toimia möhlimisenkin uhalla.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kun tunnet pinnasi kiristyvän, puhalla peli poikki alkuunsa ja etsi keino, joka palauttaa mielenrauhasi ja tyyneytesi. Puhu ja toimi vasta kun olet tasoittunut, niin et tule tehneeksi tai sanoneeksi sellaista, mitä joutuisit katumaan myöhemmin. Luvassa on yllätys, jonka vaikutukset saattavat tuntua pitkäänkin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet melko herkkänahkainen ja taipuvainen tulkitsemaan aivan harmittomatkin heitot arvosteluksi. Mieti, mistä epävarmuutesi kumpuaa ja mitä tarvitsisit saadaksesi lisää varmuutta. Keskity asioihin, joissa tiedät olevasi hyvä ja omassa elementissäsi, ja ympäröi itsesi ihmisillä, joihin luotat ja joita arvostat.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ihmissuhteesi voivat sitä paremmin, mitä aidommin pystyt ilmaisemaan itseäsi ja toiveitasi. Jos odotat muiden osaavan lukea ajatuksiasi, joudut vain pettymään etkä voi syyttää oikeastaan muita kuin itseäsi. Satsaa siis vuorovaikutustaitoihisi, niin huomaat pian muiden kohtelevan sinua ystävällisesti ja arvostaen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Suhtaudu kunnioittaen kehosi lähettämiin viesteihin. Se ilmaisee, mikäli jokin on pielessä, ja jos jätät sen viestit huomiotta, voit olla varma, että se ottaa entistä järeämmät aseet käyttöön. Kuulostele siis aidosti, mitä kehosi kaipaa ja anna sille sitä, oli kyse sitten levosta, ruokavaliosta tai liikunnasta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet täynnä tarmoa ja suuria suunnitelmia, joita haluaisit päästä toteuttamaan tässä ja nyt. Maltti on kuitenkin valttia, ja yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää riittävästi huomiota, ettei eteneminen tyssää alkuunsa. Valitse lukuisista houkuttelevista hankkeista pari ja panosta niihin kunnolla ja ajan kanssa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elämäsi on ollut melko hektistä, ja aloittaisit mieluiten vuotesi rauhallisesti. Ikävä kyllä joudut odottamaan vielä tovin, sillä luvassa on kiireinen viikko, johon kuuluu paljon selviteltäviä asioita ja ratkaisua vaativia käytännön pulmia. Seesteisempää aikaa odotellessa huolehdi ainakin unen riittävyydestä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Vuosi pyörähtää osaltasi käyntiin hieman kankeissa merkeissä, ja arki näyttäytyy mennyttä juhlakautta vasten ankeana ja vaativana. Mitä vähemmän vastustelet ja purnaat, sitä nopeammin saat taas energiasi ja intosi takaisin. Kääri siis hihat ja ryhdy hommiin. Eräs henkilö kaipaa kipeästi huomiotasi ja neuvojasi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Läheiseen henkilöön kohdistuva huoli kaihertaa mieltäsi. Voit nostaa asian esiin, mutta et kontrolloida sitä, miten vastapuoli siihen suhtautuu. Huolehdi omasta hyvinvoinnistasi, niin sinulla riittää energiaa ja voimia sitten, kun toinenkin on valmis käsittelemään asiaa. Työ ja harrastukset antavat paljon iloa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Pääset aloittamaan vuotesi miellyttävän pehmeissä ja lempeissä tunnelmissa. Et hermostu turhasta ja näet asioiden ja ihmisten hyvät ja valoisat puolet sen sijaan, että etsisit epäkohtia tai valittamisen aihetta. Ei ihmekään, että muut tuntevat vahvaa vetoa läheisyyteesi ja viettävät kernaasti aikaa seurassasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Omaisuutta tai rahaa koskevat asiat vievät paljon huomiotasi, mutta perehtymällä niihin kunnolla ja hosumatta yllät toivomaasi lopputulokseen. Ihmissuhderintamalla sen sijaan saattaa esiintyä epävarmuutta tai hämmennystä, etkä oikein hahmota, mikä oma roolisi hankaluuksissa on ja mikä olisi paras tapa toimia.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet levoton ja tempoilet arjen kahleissa. Rauhoittuisit, jos sinulla olisi riittävän haastava tavoite, jota kohti ponnistella. Jos kiehtovaa projektia ei ole valmiina odottamassa, nyt olisi otollinen hetki laatia sellainen. Nosta rima tarpeeksi korkealle, mutta älä niin ylös, että lannistut jo alkumetreillä.

X