Seuran viikkohoroskooppi 30.11.–6.12.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Pertti Sveholm
Vuonna 1953 syntynyt näyttelijä Pertti Sveholm viettää syntymäpäiviään 2.12. Onneksi olkoon! © TIIA AHJOTULI / OM-ARKISTO

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Pienet sekaannukset tai unohtelut aiheuttavat jonkin verran mutkia matkaan, mutta jakso on silti ehdottomasti positiivinen. Jokin tuntuva läpimurtokin voi sattua tähän saumaan – tai vähintäänkin pääset iloitsemaan pienemmistä onnistumisen kokemuksista, jotka puolestaan innostavat sinua uskaltamaan yhä enemmän.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vähättelet kolotuksia ja muita ikäviä tuntemuksia etkä oikein sallisi itsesi sairastaa. Älä työnnä päätäsi pensaaseen vaan totuttele kuuntelemaan vointiasi rehellisesti ja hae rohkeasti tarvittaessa apua vaivoihisi. Talousasiat sitä vastoin ovat tiukasti hyppysissäsi, ja tiedät, miten raha pannaan poikimaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sosiaalinen elämäsi on mukavassa nosteessa, ja yllätyt itsekin siitä, miten hyvin viihdyt erilaisissa kokoonpanoissa ja tilanteissa. Saat monia hyviä tilaisuuksia verkostoitua urasi kannalta merkittävien henkilöiden kanssa tai löytää hengenheimolaisia harrastustesi parista. Myös jokin matka on nyt mahdollinen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet energinen ja innostut nyt liiankin helposti uusista asioista ja ihmisistä. Onneksi tajuat pian itsekin, ettet voi panna itseäsi likoon ihan noin avoimesti ja tempoilla sinne tänne. Moinen tapa elää on liian kuluttavaa. Innostuminen sinänsä on toki positiivista, joten vaali sitä. Etsi tasapainoa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Arvioit kriittisesti elämääsi ja kyseenalaistat aiemmin tekemiäsi valintoja. Jälkiviisastelu hyödyttää vain, jos käytät sitä välttääksesi vastaavat virheet jatkossa, muutoin itsensä soimaaminen on turhaa ajan ja energian haaskausta. Elämääsi astuu joko aivan uusi henkilö tai jokin ihmissuhde muuttaa muotoaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Pärjäät parhaiten, jos voit yhdistää voimavarasi ja näkemyksesi toisten kanssa, joten satsaa yhteistyöhön yksin puurtamisen sijaan. Ihmissuhteissasi on pientä huojuntaa, ja joku saattaa haluta pöyhiä vanhoja, jo selvitettyinä pitämiäsi kaunoja. Kuuntele, mikä häntä kaivelee, mutta älä omalta osaltasi ruoki tulta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Arviointikykysi ei ole nyt terävimmillään. Hyväuskoisuutesi saattaa koitua haitaksesi, joten ole tarkka sopimusten kanssa ja perehdy pienimpiinkin yksityiskohtiin ennen kuin panet nimeäsi mihinkään. Myös ihmissuhteissa joku saattaa pyrkiä hyötymään sinusta tavalla, jonka pitäisi saada hälytyskellosi soimaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinnikkyytesi palkitaan, ja jokin pitkään jumissa ollut asia lähtee etenemään jättiharppauksin. Muutenkin jaksoa leimaa hyvin vahva eteenpäin menemisen meininki asioiden alkaessa loksahdella kohdilleen. Olet poikkeuksellisen määrätietoinen ja saatat tehdä radikaaliltakin tuntuvia päätöksiä näennäisen helposti.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet aktiivinen ja tunnet tarvetta saada purkaa energiaasi fyysisesti. Tee niin, sillä se auttaa pitämään heilahteluille alttiin mielialasikin tasaisempana. Myös kaikki tekeminen, jossa pääset purkamaan luovuuttasi, tuo tyydytystä. Seuraelämäsi on vilkasta, mutta siinä kannattaa satsata määrän sijasta laatuun.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Merkittävä virstanpylväs alkaa jo häämöttää näköpiirissäsi, mutta ennen kuin saavutat sen, joudut vielä panemaan itsesi kunnolla likoon ja osoittamaan olevasi sen arvoinen. Varo vauhtisokeutta äläkä erehdy aliarvioimaan ponnistusten vaativuutta. Pääset kyllä perille, kun sen aika on. Muista nauttia matkasta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet stressaantunut, eikä asiaa auta se, ettet oikein pääse rentoutumaan kotonakaan. Syynä voi olla remontti tai jokin muu epäjärjestystä aiheuttava konkreettinen asia – tai ehkä ilmapiirissä on jotakin hermojasi kiristävää. On selvää, ettet voi jatkaa pitkään tuohon tapaan, joten kiirehdi ratkaisun löytämistä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Intuitiosi on tavallistakin tarkempi ja auttaa sinua navigoimaan eteenpäin tilanteissa, jotka ovat päällisin puolin tarkasteltuina hyvinkin sekavia. Näet selkeästi myös taaksepäin ja ymmärrät valintojesi seuraukset. Saatat kokea olevasi nyt jonkinlaisessa risteyskohdassa ja teet tarkkaa analyysia tilanteesta.

X