Seuran viikkohoroskooppi 31.8.-6.9.

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Asko Sarkola
Vuonna syntynyt näyttelijä ja entinen teatteriohjaaja Asko Sarkola juhlii syntymäpäiväänsä 3.9. Paljon onnea! © EMMI KORHONEN / LEHTIKUVA

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt loistavat mahdollisuudet viedä eteenpäin jotain keskeneräistä tai miksei aivan uuttakin hanketta, sillä osaat pukea suunnitelmasi sanoiksi hyvin vakuuttavasti ja saat helposti tukijoita taaksesi. Yhteistyössä on voimaa, joten älä yritä pitää kaikkia lankoja omissa käsissäsi vaan jaa vastuuta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Haahuilet muissa maailmoissa, eikä käytännön asioiden hoito houkuttele sinua lainkaan samassa määrin kuin päiväunelmointi. Mielen vaeltelu saakoon sijansa, mutta arjen sujuvuus alkaa nopeasti kärsiä, mikäli jätät jääkaapin täyttämättä, laskut maksamatta ja pyykit pesemättä liian pitkään. Etsi sopiva keskitie.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Yllätyksiä ja äkkikäänteitä riittää, ja mitä joustavammin ja avoimemmin kykenet niihin suhtautumaan, sitä enemmän saat niistä irti. Jokin kohtaaminen nostaa pintaan voimakkaan tunneryöpyn. Sen sijaan, että säikkyisit sitä, kannattaa ilmiön ääreen pysähtyä ja pyrkiä tunnistamaan, mistä tunteet oikein kumpuavat.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tunnet olosi kaikkivoipaiseksi ja energiseksi ja haluat toteuttaa itseäsi monella saralla. Muista vauhtisi hurmassa kuitenkin katsoa välillä sivuillesi ja tarkistaa, miten läheisesi pärjäävät ja onko heillä mahdollisesti vaikeuksia pysyä kyydissäsi. Niin kiire ei voi olla, ettei rakkaistaan ehdi pitää huolta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Elämässäsi on monta liikkuvaa osaa, ja tunnet, että ainoa muuttumaton asia olet sinä itse yrittäessäsi kynsin hampain pitää tutuista asioista kiinni. Olet oikeassa siinä, että osa asioista on ehdottomasti säilyttämisen arvoisia, mutta väärässä siinä, että itse pysyisit ennallasi. Elät keskellä vahvaa muutosta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ihmissuhteissa on kuohuntaa. Väärinkäsityksiltä ja mielen pahoittamisilta on vaikea välttyä, mutta auttaa paljon, kun pyrit aidosti kuuntelemaan, mitä toinen sanoo ja tarkoittaa ja hellität omasta halustasi saada olla oikeassa ja sanoa viimeinen sana. Rehellisyys ja aito halu harmoniaan ovat nyt kaiken A ja O.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tunnet sisäistä levottomuutta, jonka ajamana voit intoutua tempauksiin, joiden järkevyyttä joudut vielä myöhemmin puntaroimaan. Muista, ettei vauhdista ole hyötyä, mikäli suunta on väärä. Kaipaisit järjestelmällisyyttä ja suunnitelmallisuutta sen suhteen, mitä oikein olet tavoittelemassa ja missä aikataulussa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Monet yrittävät houkutella sinua mukaan hankkeisiinsa tai imaista ongelmiensa suohon. Joudutkin panemaan kovan kovaa vastaan ja olemaan jämäkkä, mikäli aiot pysyä alkuperäisissä suunnitelmissasi ja aikataulussasi. Pidä pintasi, sillä jos nyt luovut jostain itsellesi tärkeästä jutusta, joudut katumaan karvaasti.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinun saattaa olla vaikeaa saada muita ymmärtämään, mitä tarkkaan ottaen tavoittelet ja miksi on niin tärkeää tehdä asiat täsmälleen tietyllä tavalla. Se turhauttaa ja tekee sinusta entistäkin joustamattomamman. Luota visioosi, mutta älä hakkaa päätäsi seinään yrittämällä saada toiset tanssimaan pillisi mukaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet vaarassa ajautua hakoteille, mikäli oletat ihmissuhteidesi pysyvän ennallaan ilman erityisempää vaivannäköä. Vaali läheisimpiä suhteitasi varaamalla aikaa niin kunnon keskusteluille ja yhteiselle tekemiselle kuin leppoisalle joutenolollekin. Jokin rahaan tai omistamiseen liittyvä yllätys on näköpiirissä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Koet helposti pienetkin tekemisiisi puuttumiset painostukseksi ja tunnet joutuvasi nurkkaan ahdistetuksi, vaikka vastapuoli ei mitään sellaista yrittäisikään. Koeta nähdä asiat suuremmassa mittakaavassa äläkä ota kaikkea niin kovin henkilökohtaisesti, niin huomaat elinpiirisi ja maailmasi ihmeesti laajentuvan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla riittää puhtia ja ideoita, mutta kun olisi toiminnan aika, alat helposti epäröidä ja varmistella liikaa, ja tilaisuus sujahtaa sivu suun. Pieni ripaus uskallusta ei olisi pahitteeksi, jotta pääsisit kokeilemaan ideoittesi kantavuutta käytännönkin tasolla ja näkisit, mikä niistä ottaa tuulta alleen ja mikä ei.

X