Seuran viikkohoroskooppi 8.3.–14.3.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laulaja Tapani Kansa
Laulaja Tapani Kansa on syntynyt 9.3.1949. Hyvää syntymäpäivää! © Päivi Karjalainen / OM-arkisto

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ihmissuhteet ovat jakson keskiössä. Ne joutuvat nyt erityiseen syyniin, ja mahdolliset piilevät jännitteet nousevat pintaan ja vaativat tulla kohdatuiksi. Toisaalta terveet ja läheiset suhteet hehkuvat aivan erityistä lämpöä ja syvenevät entisestään. Energiatasosi on korkealla ja kykysi olla läsnä on vahva.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Saatat tuntea väsymystä ja kärsiä vaikeuksista päästä kunnolla käyntiin. Se turhauttaa, sillä olet samalla levoton etkä malttaisi pysyä paikoillasi. Huolehdi riittävästä levosta ja nuku tarpeen vaatiessa enemmän. Keskity kotiin ja käytännön pikku askareisiin. Siten pohjustat parhaiten tulevia isoja projekteja.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Nyt on tärkeää etsiytyä samoin ajattelevien ja yhtäläiset tavoitteet jakavien henkilöiden seuraan. Muuten on vaarana, että alat kyseenalaistaa tekojesi ja toiveidesi järkevyyttä ja elää ulkopuolisten odotusten mukaisesti. Se puolestaan vie sinut helposti harhaan oikealta polulta ja johtaa tyytymättömyyteen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Vaikka kasvun kannalta onkin tärkeää uskaltaa koetella rajojaan, nyt voit hyvällä omallatunnolla päästää itsesi hieman vähemmällä ja mennä suosiolla siitä, missä aita on matalin. Energiatasosi ei ole nyt parhaimmillaan, ja saattaa olla, että joudut palaamaan joihinkin jo taakse jääneiksi luulemiisi ongelmiin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ilmassa on levottomuutta, ja kommunikointi toisten kanssa voi takkuilla. Luvassa on harmillisia väärinymmärryksiä ja muutoksia tai peruutuksia suunnitelmiin. Varmista omalta osaltasi, että kalenterisi ja matkalippusi ovat ajan tasalla ja pyri suhtautumaan itsestäsi riippumattomiin ongelmiin joustavasti.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet tavallista alttiimpi virhearvioinneille ja liialle optimismille, joten ainakin suuremmat hankinnat ja muut isot päätökset kannattaa siirtää hieman myöhemmäksi. Ihmissuhteissa on luvassa suuria tunteita puoleen ja toiseen, ja jokin yllättävä kohtaaminen saattaa vaikuttaa elämääsi pitkälle tulevaisuuteen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tottuneempi antamaan neuvoja kuin ottamaan niitä vastaan. Sen vuoksi kärpäsestä kasvaa usein mielessäsi härkänen, ja ajatuksesi kiertävät kehää. Olisikin hyvä, jos pystyisit avautumaan ongelmistasi tai huolistasi jollekulle. Ulkopuolisen näkemys voi auttaa sinua oivaltamaan asiat uudelta kantilta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet herkkä kritiikille ja vietät mieluummin aikaa omissa oloissasi kuin perustelet valintojasi niitä kyseenalaistaville ihmisille. Se onkin viisasta, sillä jakso sopii hienosti ajatustesi selvittelyyn ja hyvinvointisi kohentamiseen. Jos jokin elintavoissasi huolestuttaa, nyt on otollinen hetki tehdä parannus.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos saisit valita työn ja hauskanpidon välillä, valintasi kohdistuisi epäilemättä jälkimmäiseen. Mielesi on levoton ja hilpeä, eikä tasainen puurtaminen houkuttele läheskään niin paljon kuin iloinen yhdessäolo rattoisassa seurassa. Järjestä siis tapaamisia ja hauskaa tekemistä arkisen aherruksen vastapainoksi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet tavallista herkempi ympäristön ärsykkeille, ja näennäisen pienetkin asiat voivat synnyttää ahaa-elämyksiä tai nostaa pintaan eläviä muistoja ajat sitten tapahtuneista asioista. Ajattelusi on epäsovinnaista ja kielesi kerkeä, joten kannattaa olla tarkkana sen suhteen, mitä päästät suustasi missäkin seurassa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jos olet haaveillut viettäväsi aikaa rauhassa omien ajatustesi parissa, voit unohtaa asian. Luvassa on sosiaalinen jakso, jossa roolisi on suuri. Mielipiteitäsi kysytään ja arvostetaan, ja läsnäolosi erilaisissa kokoonpanoissa herättää muissa turvallisuudentunnetta ja luottamusta siihen, että asiat hoituvat.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinun on vaikea kieltää itseltäsi mitään ja olet altis törsäämään yli varojesi. Mieti, mitä todellista puutetta elämässäsi yrität liiallisilla hankinnoillasi täyttää, ja arvioi rehellisesti, miten hyvin menetelmä toimii. Kenties se on keinosi lievittää yksinäisyyttä, pelkoa tulevasta tai vain pitkästyneisyyttä

X