Seuran viikkohoroskooppi 9.11.-15.11.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Virve ”Vicky” Rosti
Vuonna 1958 syntynyt laulaja Virve ”Vicky” Rosti viettää syntymäpäiväänsä 10.11. Onnea päivänsankarille! © TOMMI TUOMI / OM-ARKISTO

Skorpioni

(24.10. – 22.11.)

Työ ja velvollisuudet hoituvat lähinnä varmojen rutiinien varassa. Selviät kaikesta, mutta mielihyvä ja onnistumisen kokemukset jäävät melko laimeiksi. Nyt kannattaakin etsiä innoitusta ja hauskuutta muualta. Järjestä vaikka jotain ylimääräistä mukavaa läheisillesi tai kutsu ystävät yhteiseen illanviettoon.

Jousimies

(23.11. – 21.12.)

Keskittymiskykysi on huono ja tuppaat unohtelemaan asioita. Nyt kannattaa jättää älylaitteiden räplääminen vähemmälle ja tehdä jotain luovaa ja konkreettista. Myöskään liikunnan merkitystä ei pidä väheksyä, joten kampea itsesi ylös sohvalta vaikka väkisin. Eräs läheisesi kaipaisi enemmän aikaasi ja huomiotasi.

Kauris

(22.12. – 19.1.)

Sanomisiasi ja tekemisiäsi kyseenalaistetaan, ja ajaudut tavallista helpommin henkiseen nokkapokkaan muiden kanssa. Huomaat piankin, miten pikkuasioista torailu vaikuttaa mielialaasi, joten yritä keksiä jokin itsellesi paremmin sopiva keino hoitaa vastaavat tilanteet. Joskus on pelkästään viisasta vetäytyä taka-alalle.

Vesimies

(20.1. – 18.2.)

Jakso suosii henkisiä ja fyysisiä harrasteita. Lue, käy taidenäyttelyssä tai teatterissa ja kokeile vaikka jotain uutta kuntoilulajia. Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat sen sijaan ovat hieman retuperällä ja vaativat tarkempaa paneutumista. Istu siis alas ja selvitä, missä mennään. Pyydä tarvitessasi apua.

Kalat

(19.2. – 20.3.)

Olet väsynyt uimaan syvissä vesissä ja haluat mieluummin keskittyä välillä tietoisesti kevyempiin ja pintapuolisempiin asioihin. Tee niin ja etsi iloa elämääsi sieltä, mistä sitä suinkin onnistut löytämään. Kauniit asiat ja esineet, hyvä ruoka ja juoma sekä sydäntä lämmittävä seura lienevät hyviä vaihtoehtoja.

Oinas

(21.3. – 19.4.)

Asiat eivät suju käsikirjoituksen mukaan, ja joudut muuttamaan suunnitelmiasi hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Se on hermostuttavaa, mutta ei automaattisesti tarkoita, että lopputulos olisi huonompi. Tee parhaasi kulloisessakin tilanteessa ja hellitä kontrollintarpeestasi, niin hyvä tulee. Satsaa vapaa-aikaan.

Härkä

(20.4. – 20.5.)

Sinulla on nyt vahvoja visioita ja pyrkimys eteenpäin jossain aloittamassasi hankkeessa. Suuntasi on oikea, mutta toteutustapasi tuo mieleen norsun posliinikaupassa. Etene hillitymmin ja huomioi muidenkin näkemykset, niin sinuun ja tekemisiisi suhtaudutaan suopeammin. Älä lyö laimin kunnostasi huolehtimista.

Kaksoset

(21.5. – 20.6.)

Kutkuttavia tilanteita seuraelämässä on luvassa, eikä romanssinkaan mahdollisuus ole poissuljettu. Vireesi on mainio, ja etenkin onnistumiset työssä tai harrasteissa ruokkivat sitä entisestään. Se ei kuitenkaan ole ehtymätön lähde, joten varo ammentamasta itseäsi tyhjiin ja huolehdi riittävästä palautumisesta.

Rapu

(21.6. – 22.7.)

Vakiintuneissa ihmissuhteissasi on menossa harmoninen vaihe ja tuoreemmissa tapahtuu syvenemistä. Pehmeä energia ympäröi sinua ja leimaa koko jaksoa, joten ärhäkkyyttä ja jämäkkyyttä vaativien asioiden hoitaminen kannattaa suosiolla siirtää tuonnemmaksi. Nyt on hyvä panostaa yhdessäoloon rakkaimpien kanssa.

Leijona

(23.7. – 22.8.)

Energiasi on vähissä. Älä väheksy asiaa, mutta älä myöskään paisuttele sitä. Lepää enemmän, mutta lisää myös liikuntaa ja kiinnitä erityistä huomiota siihen, mitä syöt. Ihmissuhteissa tulee välttää turhaa draamaa, sillä myös se on omiaan syömään voimavarojasi. Vaali sopua ja harmoniaa kaikissa kohtaamisissasi.

Neitsyt

(23.8. – 22.9.)

Jakson aikana erityisesti vuorovaikutuksen merkitys korostuu. Näkemyksiäsi arvostetaan, joten tuo ne rohkeasti esiin, vaikka joutuisitkin kyseenalaistamaan jonkun läheisesi tekemiä ratkaisuja tai suunnitelmia. Ole myös valmis ottamaan vastaan rakentavaa kritiikkiä ja kuuntelemaan aidosti muiden mielipiteitä.

Vaaka

(23.9. – 23. 10.)

Seuraelämäsi on vilkasta ja antoisaa ja tuo eittämättä parhaat puolesi esiin. Toisaalta hektinen meno vaatii vastapainokseen myös rauhaa ja yksinoloa, sillä muuten tunnet pian olevasi tyhjiin imetty, ja voimien takaisin saaminen voi olla työn takana. Opettele siis tuntemaan rajasi ja sanomaan tarvittaessa ei.

X