Piia Koriseva viihtyy sinkkuna: ”Nautin nyt tästä tilanteesta – kesähän on vasta alussa”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Juontaja Piia Koriseva
Juontaja Piia Korisevan vanhin poika lähtee heinäkuussa armeijaan. ”Meillä oli myös hyvin pienimuotoiset yo-juhlat. Elokuussa luvassa on sitten vähän isommat.” Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia
Juontaja ja personal trainer Piia Koriseva menetti koronakevään vuoksi yli 50 keikkaa, mutta on onnekseen saanut kuntoiluasiakkaita.

”Pt-asiakkaita on tullut nyt takaisin. Koronakiloja on kertynyt, kun ihmiset ovat olleet kotona, syöneet ja ehkä vähän tissutelleetkin. Sitä on huomattu, että himpskatti, vähän on persauksia tullut”, naurahti etävalmennuksia tekevä juontaja ja personal trainer Piia Koriseva.

Hän on perustanut myös tanssimusiikille vihkiytyneen nettiradion, Radio Paratiisin. Kuuntelijoita on piisannut, kun lavoille ei ole ollut pääsyä.

”Meidät on otettu tosi hyvin vastaan. Hyviä striimauksia on ollut joka päivälle. Meillä on paljon aktiivisia kuuntelijoita, jotka myös toivovat musaa. Kotimainen tanssimusiikki on kuitenkin se, jota ei kovin paljoa soiteta”, Piia Koriseva sanoo.

Piia Koriseva yhä sinkkumarkkinoilla

Hän myös kertoo viihtyvänsä yhä myös sinkkumarkkinoilla, vaikka Tinder ja myös kavereiden apu parin etsimisessä on tullut tutuksi.

”Kaiken aloittaminen tuntuu niin absurdilta! Ensi tervehdyksestä on niin pitkä matka mihinkään. Kaverini eivät ole järkänneet minua ihan treffeille asti, mutta välillä he ovat vinkkailleet hyvistä tyypeistä. Mutta ei. Nautin nyt tästä tilanteesta ja kesähän on vasta alussa”, Piia Koriseva nauraa Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisissa Helsingissä.

Lue myös: Piia Korisevan aivoinfarktista 10 vuotta – Julkaisi nyt elämänhallinnasta tietokirjan: ”Nautin kaikesta niin paljon enemmän kuin ennen”

Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaiset

Näyttelijä Matti Leino.

Näyttelijä Matti Leino. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

”Epätietoisuus tulevasta on ollut pahinta. Nyt olen kuitenkin superiloinen siitä, että kahden viikon päästä alkaa erään tv-sarjan kuvaukset. Sormet syyhyää jo”, näyttelijä Matti Leino kertoi.

Annimari Korte osti ensiasunnon Helsingistä.

Annimari Korte osti ensiasunnon Helsingistä. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Barcelonassa treenannut ja asunut pika-aituri Annimari Korte osti hiljattain ensiasunnon Helsingistä.

Juontaja Joanna Kuvaja on tehnyt töitä koronasta huolimatta.

Juontaja Joanna Kuvaja on tehnyt töitä koronasta huolimatta. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Juontaja Joanna Kuvaja on saanut paiskia hommia tv:ssä Viiden jälkeen -ohjelmassa koronasta huolimatta. ”Juhannukseen asti tehdään, sitten ohjelma jää joka tapauksessa kesätauolle.”

Tanssinopettaja Kia Lehmuskoski on vetänyt tanssitunteja netin välityksellä.

Tanssinopettaja Kia Lehmuskoski on vetänyt tanssitunteja netin välityksellä. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Tanssinopettaja Kia Lehmuskoski menetti koronan vuoksi kaikki työnsä. Netin kautta hän on kuitenkin voinut vetää joitain tunteja. ”Ihmisiä on tullut mukaan muistakin kaupungeista. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa seuraavat ja opettajia fanittavat ovat päässeet mukaan etänä. Se on ollut positiivista.”

Mentalisti Noora Karma välttelee yhä suuria ihmismääriä.

Mentalisti Noora Karma välttelee yhä suuria ihmismääriä. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Lapsille ja nuorille tarkoitettua Talent School -taikurikoulua pyörittävä mentalisti Noora Karma välttelee yhä suuria ihmismääriä.

”Tämä tulee olemaan vielä ok. Epätoivoon ei pidä missään nimessä vaipua. Ehkä tämä aika kannattaa ottaa hyvänä hengähdys­taukona.”

Pepe Willberg puolisonsa Pauliina Visurin kanssa.

Pepe Willberg puolisonsa Pauliina Visurin kanssa. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Laulaja Pepe Willberg pyörähti tilaisuudessa yhdessä puolisonsa Pauliina Visurin kanssa.

Anna-Liisa Tilus on seurannut koronakevättä rauhallisin mielin.

Anna-Liisa Tilus on seurannut koronakevättä rauhallisin mielin. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Televisio­kuuluttaja Anna-Liisa Tiluksen Huuhkajissa pelaavat pojat treenaavat tulevaa kautta varten. ”Nuorempi on Ruotsissa ja vanhempi Italiassa. Olen seurannut koronakevättä rauhallisin mielin. Minulla on vahvat henkiset henkselit.”

Julkkiskokki Sami Garam Nina-vaimonsa kanssa.

Julkkiskokki Sami Garam Nina-vaimonsa kanssa. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Julkkiskokki Sami Garam lomaili Nina-vaimonsa kanssa Kanarialla kun korona maaliskuussa iski. ”Ravintolat, kaupat ja rannat menivät yhtäkkiä kiinni. Jos yritti mennä biitsille niin samantien tultiin häätämään”, pari muisteli.

Rosanna Kulju

Rosanna Kulju käsittelee podcastissaan raflaavia aiheita. Kuva: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Yrittäjä Rosanna Kulju käsittelee jatkossakin podcastissaan raflaavia aiheita. Kulju sai paljon palautetta muun muassa jaksosta, jossa hän kertoi avoimesti haluavansa lapsen mahdollisesti yksin. ”Niin kauan kun olen yksin, voin jakaa siellä ihan mitä vain omasta elämästäni.”

Lue myös: Jyrki Sukula ikävöi Italiassa asuvaa perhettään – Näin korona muutti julkkisten arjen

X