Prinssi Harry ja herttuatar Meghan taitelevat vasta-aallokossa suosion huuhtouduttua – Nouseeko kohupari enää aallonpohjasta?

Brittihovin jättäneellä Sussexin herttuaparilla riittää haasteita. Bisnekset takkuavat suosion laskiessa, ja välirikko kuningasperheen kanssa on syventynyt.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry edustivat iloisina hyväntekeväisyystapahtuma Invictus Gamesissä Saksan Düsseldorfissa syyskuussa. Patric Fouad/Shutterstock/All Over Press

Brittihovin jättäneellä Sussexin herttuaparilla riittää haasteita. Bisnekset takkuavat suosion laskiessa, ja välirikko kuningasperheen kanssa on syventynyt.
Teksti:
Mikaela Larsson

Sussexin herttualla eli prinssi Harry, 39, ja herttuatar Meghan, 42, eivät ole suuressa suosiossa juuri nyt – ainakaan, jos tammikuussa Yhdysvalloissa järjestetystä Golden Globe –palkintogaalasta voi päätellä jotain. Herttua­paria ei paikalla näkynyt, mutta he olivat kyllä mielissä.

Avajaismonologissaan juontaja Jo Koy vitsaili näyttelijä Imelda Stauntonin esittäneen kuningatar Elisabetia The Crown -sarjassa niin vakuuttavasti, että Harry soitti tälle pyytääkseen rahaa. Heti perään Koy murjaisi herttuaparin saaneen suoratoistoyhtiö Netflixiltä miljoonia dollareita ei minkään tekemisestä.

Pukumiehet-sarjan pääosakaarti teki gaalassa odotetun yhteisesiintymisen palkinnonjakajina, mutta sarjasta tunnetuksi tullut Meghan puuttui joukosta. Tähdiltä kysyttiin tämän poissaolosta.

”Meillä ei ole hänen numeroaan”, kuului vastaus.

Neljä vuotta sitten brittihovin jättäneellä Sussexin herttuaparilla ei ole ollut viime aikoina helppoa. Hollywoodiin asettuminen on ollut kivikkoista, kuten Golden Globen vitseistä voi päätellä.

Herttuapari näyttää olevan nyt aallonpohjassa. Miten suosio suli, ja voiko kurssia vielä kääntää?

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X