Seuran horoskooppi 12.7–18.7. – Paljon onnea, Ville Myllyrinne!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Ville Myllyrinne viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 14. heinäkuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Ville ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Ville Myllyrinne viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 14. heinäkuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Ville Myllyrinne!

Rapu (21.6.–22.7.)

Eteesi tulee monia hienoja mahdollisuuksia ja ehdotuksia, joihin kannattaa tarttua rohkeasti, sillä ne poikivat vuorostaan yhä uusia tilaisuuksia tehdä elämästäsi entistä hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Voit saada niistä jotain konkreettistakin etua. Rakkaudessa kannattaa niin ikään olla rohkea ja aloitteellinen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Vedät puoleesi toisten huomiota kuin magneetti ja herätät myös romanttista kiinnostusta. Koska läsnäolosi on nyt niin voimakasta, sinun kannattaa kiinnittää tietoisesti huomiota siihen, ettet vie kaikkea tilaa vaan annat muidenkin ilmaista ajatuksiaan ja toiveitaan. Saat nyt haluamasi, vaikka et edes pyytäisi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jakso voi olla haastava, sillä parasta, mitä voit nyt tehdä mahdollisten pulmien tai jännitteiden edessä, on olla tekemättä mitään ja vain odottaa. Käytännön ja toiminnan ihmisenä panisit kernaasti tuulemaan, mutta se voisi vain pahentaa asioita. Malta siis mielesi, asiat lutviutuvat yllättävällä tavalla.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Heinäkuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi heinäkuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä heinäkuussa 2023 on luvassa. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Suuntasi on oikea, vaikka siltä ei ehkä nyt tunnukaan. Tiellesi nousevat esteet, viivästykset tai suunnitelmien muutokset voivat horjuttaa itseluottamustasi, mutta siihen ei ole mitään syytä. Hankaluudet ovat harmittomia ja tilapäisiä, ja niiden suurin haitta on se, että ne voivat saada sinut huonolle tuulelle.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tästä jaksosta sinun kannattaa ottaa kaikki mahdollinen irti, sillä onni näyttää nyt hymyilevän sinulle joka suunnasta. Tilanteet kääntyvät eduksesi, ja saatat nyt saada hankkeillesi ja ideoillesi tukea aivan odottamattomastakin suunnasta. Rakkauden saralla on kuumaa, ja teet halutessasi valloituksia leikiten.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tunnet ehkä olevasi jollain elämäsi alueella jumissa tai neuvoton. Ei hätää, asioihin on tulossa muutos, ja ratkaisu voi tupsahtaa eteesi yllät­täen ja odottamatta. Innostus on avainsana. Mikä ikinä sytyttääkin kipinän, käynnistää positiivisen ketjureaktion, joka tuo elämääsi kaipaamaasi energiaa ja toimintaa.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet hyvin aloitteellinen ja uskalias käänteissäsi ja saatat innostua testaamaan rajojasi tai kokeilemaan jotain sellaista, joka ei tyypillisesti kuulu kiinnostuksesi piiriin. Niinpä elämässäsi onkin nyt menoa, meininkiä ja hauskuutta. Energia virtaa vapaana, ja olosi on riemukas. Keksit uusia mahdollisuuksia.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Voit nyt kohdata uuden, kiehtovan henkilön. Olet taitava sanaseppo, mutta nyt sukkeluudet ­kannattaa unohtaa, sillä jos vain uskallat pal­jastaa aidot ajatuksesi ja tunteesi, saatat huomata löytäneesi hengenheimolaisen ja solmia häneen syvällisen yhteyden. Jokin este tai pulma on joko voitettu tai se tapahtuu pian.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kalat (19.2.–20.3.)

Joudut ehkä hieman kamppailemaan säilyttääksesi motivaatiosi tavoitteidesi suhteen. Älä toki luovuta, mutta anna itsellesi liekaa ja kaipaamaasi vaihtelua kokeilemalla uusia tapoja tavoitella toivomaasi lopputulosta. Päästä luovuutesi valloilleen muillakin elämäsi osa-alueilla. Sitä sinulla on vaikka muille jakaa.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakson hauskinta antia ovat yllättävät kohtaamiset ja vapaa-ajan vietto hyvässä seurassa. Rakkaudessakin puhaltavat lämpöiset tuulet, kunhan maltat osaltasi pitää yllä leppoisaa tunnelmaa ja olet valmis tulemaan kumppanin toiveissa puolitiehen vastaan. Jokin henkilö­kohtainen projekti tai haaste voi vetää puo­leensa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Pyri pitämään elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena. Rakkaus kukoistaa, kun osoitat kumppanillesi niin sanoin kuin konkreettisin teoinkin arvostavasi häntä. Nautit puuhastelusta, jossa työn tulokset ovat heti nähtävillä, joten käsillä tehtävät käytännön hommat tuottavat nyt suurempaa tyydytystä kuin aivotyö.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kaipaat vapautta ja nouset helposti takajaloillesi, jos koet, että sitä pyritään rajoittamaan. Vältä äkkivääriä päätöksiä, sillä arvostelukykysi ei nyt ole parhaimmillaan. Hakeudu luottoystäviesi seuraan. He muistuttavat sinua siitä, kuka olet ja mikä on sinulle tärkeää ja auttavat sinua laskemaan kierroksiasi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X