Seuran viikkohoroskooppi 5.6.–11.6. – Paljon onnea, Petra Olli!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Petra Olli täyttää 30 vuotta kesäkuun 5. päivänä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Petra ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Petra Olli täyttää 30 vuotta kesäkuun 5. päivänä.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää painivalmentaja Petra Olli!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Elämäsi on monin tavoin laajenemassa ja rikastumassa. Se voi näkyä konkreettisesti pankkitilisi saldossa, mutta vielä arvokkaampaa antia jakso tarjoaa ihmissuhderintamalla ja henkilökohtaisissa hankkeissasi. Kokemuksia karttuu, ja sinun on kerrassaan helppoa tehdä myönteinen vaikutus muihin – myös romanttisesti.

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet reipasotteinen ja aloitteellinen niin ihmissuhteissasi kuin hankkeissasikin. Reagoit nopeasti huomaamiisi epäkohtiin ja saat myönteistä kehitystä aikaan. Sinussa on nyt ylimääräinen annos karismaa, joka tekee sinusta sangen valovoimaisen muiden silmissä. Ilmassa on nyt myös runsaasti romanttista väreilyä.

Lue myös: Kesän 2024 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste ja selvitä, millaista suvea kesähoroskooppi sinulle povaa!

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet aktiivinen ja voimiesi tunnossa ja työnnät hanakasti lusikkasi moneen soppaan. Mitä kimurantimpi tilanne tai isompi ongelma, sitä suuremmalla innostuksella käyt sen kimppuun. Sinulla on vaikutusvaltaa, ja mielipiteitäsi kuunnellaan ja arvostetaan. Jakso suosii myös matkustelua ja taitojen kartuttamista.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sinulla on puhtia, ja saatat tuntea tavallistakin suurempaa tarvetta saada asioita aikaan. Jakso kuitenkin suosii hitaampaa tekemistä. Valitse jokin sellainen hanke, jolle sydämesi aidosti sykkii, ja paneudu siihen kunnolla. Vähemmän on enemmän nyt myös sosiaalisessa elämässä. Valikoi seurasi ja menosi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet hyvin motivoitunut tekemään elämänlaatuasi kohentavia päätöksiä, ja mikä tärkeintä, ryhtymään myös sanoista tekoihin. Tahdonlujuutesi on tavallista vahvempi, ja laadit mielelläsi pitkän tähtäimen suunnitelmia. Ihmissuhteissa sen sijaan osaat elää hetkessä, ja kohtaamisissa onkin nyt aivan erityistä taikaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Hankkeesi etenevät tahmeasti ja ideasi kohtaavat vastarintaa. Tarvitset malttia ja arvostelukykyä. Älä tuhlaa paukkujasi turhaan väittelyyn. Valitse, mikä on aidosti taistelemisen arvoista ja missä voit antaa periksi. Jakson loppu on rakkauden ja ystävyyden juhlaa, ja silloin muutkin asiat alkavat luistaa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Roolisi on nyt edelläkävijän ja innostajan, ja onnistut helposti puhumaan muut ideoidesi taakse. Kenties käynnistät jonkin isommankin hankkeen, josta koituu iloa ja hyötyä monelle. Näet mahdollisuuksia sielläkin, missä moni muu näkee vain vastuksia. Positiivisuutesi on tarttuvaa, ja sen voima on vaikuttavaa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinulla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa, mitä tavoittelet. Ongelmaksi voi muodostua, että olet tavallista ailahtelevaisempi, ja mielesi voi muuttua niin usein, ettei mistään ehdi tulla valmista. Sama pätee ihmissuhteisiin. Päättämättömyytesi voi saada jonkin nupullaan olevan suhteen lakastumaan.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet innokas oppimaan uutta ja laajentamaan ympyröitäsi ja tuttavapiiriäsi. Elämääsi tulee jotain tai joku, joka voi muodostua merkittävämmäksi kuin olit kuvitellutkaan. Sinulla on onnea niin rahaa ja omaisuutta koskevissa asioissa kuin kaupankäynnissä ja neuvotteluissakin. Luvassa on siis menestyksekäs jakso.

Kalat (19.2.–20.3.)

Tuot itseäsi ja ajatuksiasi esiin vakuuttavasti ja kiehtovasti, mikä tekee sinusta suosittua seuraa ja halutun yhteistyökumppanin. Saatkin osaksesi paljon huomiota ja ehdotuksia, joista jokin saattaa olla aivan erityisen houkutteleva. Jos olet hautonut romanttisia haaveita jonkun suhteen, on nyt aika toimia.

Oinas (21.3.–19.4.)

Tähän asti piilossa pysynyt potentiaalisi pyrkii vimmaisesti esiin ja haluaa päästä käyttöön. Saatatkin tuntea vahvaa näyttämisen ja tekemisen halua, ja itsevarmuutesi nousee pykälän tai pari. Vetovoimasi on suorastaan häkellyttävää, ja huomio on taattu missä liikutkin. Rakkauden saralla kipinöi ja salamoi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Saat käyttöösi oikean energiaryöpyn, mutta sen hallitseminen voi olla vaikeaa. Sinulta ei puutu tarmoa eikä päättäväisyyttä, mutta muut voivat kokea, että jyräät heidät tieltäsi tavoitellessasi haluamaasi. Tästä voikin koitua kitkaa ihmissuhteille. Intohimo ohjaa tekemisiäsi ja valintojasi, ja meno on sen mukaista.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X