Perseilevä Pertti on hersyvä somejulkkis – Labradorinnoutajan ”nahkafatsi” Torsti Nieminen: ”Nuorempana Pertti oli kärkäskin, nyt se on pehmentynyt”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Perseilevä pertti ja nahkafatsi Torsti Nieminen
Perseilevä Pertti kerää huumorintajuisia seuraajia sometileillään. © Tommi Mattila
Perseilevä Pertti ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, harmittelee pikkuveljen tuloa perheeseen ja etsii siviilissä ruumiita.

Hauholainen Torsti Nieminen ei ole suurelle yleisölle tuttu, mutta sen sijaan hänen suklaanruskean Pertti-labradorinnoutajan tuntee moni someaktiivi. Tai ainakin luulee tuntevansa.

Yrittäjänä työskentelevä Nieminen perusti Pertille sometilit testatakseen, mikä somessa toimii ja mikä ei. Jotain hän on tehnyt oikein, sillä Pertillä on Facebookissa ja Instragramissa yhteensä reilu 100 000 seuraajaa.

Perseilevä Pertti nousi sometähdeksi

Somessa Pertti viihdyttää perseilevänä labradorinnoutajana, ja tituleerataanpa sitä myös Hauhon pormestariksi ja tasavallan perseilijäksi.

”Nuorempana Pertti oli somessa kärkäskin, nyt se on vähän jo pehmentynyt”, toteaa 6-vuotiaan Pertin isäntä ja media-assistentti Torsti Nieminen.

Viime aikoina Pertti on harmitellut somessa uuden labradorinnoutajapentu Jussin tuloa perheeseen.

”Oikeassakin elämässä huomion jakaminen ottaa Pertille koville, se ehti olla perheen ainoa koira 1,5 vuotta.”

Siinä missä Jussi-pentu on vielä kovapäinen ja testailee hampaitaan, Pertti on oikea mussukka.

”Pertti on kaikkien kaveri ja tosi lempeäluontoinen koira, joka hakee ihmisen huomiota ja pyytää tassulla rapsutuksia.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pertti Tasavallan perseilijä (@pertti.official) jakama julkaisu

Tasavallan perseilijä tekee myös vapaaehtoistyötä ruumiita etsien

Pertti ja Torsti Nieminen muodostavat yhteen hitsautuneen tiimin, sillä koirakko etsii vapaaehtoistyönä ruumiita. Vapaaehtoistyössä olivat mukana myös Niemisen edelliset labbikset Bono ja Oona, ja ajan myötä myös Jussi tulee etsintöihin mukaan.

Niemisellä on ollut kaikkiaan seitsemän labradorinnoutajaa, jokainen niistä omanlaisensa persoona. Jotain yhteistä niillä toki on.

”Labbis on hyvin ruokaorientoitunut ja siten helposti koulutettava, suhteellisen terve ja säänkestävä rotu. Ja ovathan ne varsinkin pentuina suloisen näköisiä veijareita.”

Torsti Nieminen on oppinut koiriltaan elämänasennetta.

”Kaikesta ei kannata hötkyillä. Asioihin voi suhtautua kuin koira: jos sitä ei voi syödä eikä sillä voi leikkiä, kuse sen päälle ja mene pois.”

Lue myös: Topi-koirasta tuli somejulkkis, joka piristää ihmisiä, kun maailma täyttyy synkästä ja vakavasta

X