Seuran Vahva tarina -podcastit – Eläydy tavallisten suomalaisten uskomattomiin tositarinoihin

Tony Tähti
Tonyn urakan valtavauus aukeaa vasta ennen ja jälkeen kuvista. © TONYN KOTIALBUMI
Joskus tavallisille ihmisille tapahtuu uskomattomia asioita. Suomi on pullollaan tositarinoita, jotka koskettavat, pysäyttävät ja herättävät puheenaiheita. Kuuntele Seuran Vahva tarina -podcastit.

Seura kertoo koskettavia tarinoita ja luo puheenaiheita. Seuran Vahva tarina -podcast-sarjassa voit kuunnella tosielämän tarinoita, jotka ovat usein tarua ihmeellisempiä ja pysäyttävät.

Seuran Vahva tarina -kuunnelmat toimivat myös visuaalisina tarinoina.

Vahva tarina: Tonyn taistelu

Tonyn Instagram-kuva toukokuulta 2019.  Tony Tähden kotialbumi

Kertomus 200-kiloisesta Tonysta, joka teki mahdottomasta totta ja laihtui 125 kiloa. Kuuntele podcast tästä.

Vahva tarina: Ilontuoja

”Ajatukseni eivät ole vihassa tai katkeruudessa. Surussa on ihan tarpeeksi”, Annika Lassila sanoo. Tarja Jakobsen

Varusmies Affu Holmbäck kuoli Raaseporin onnettomuudessa 2017. Äiti Annika Lassila kertoo, miten elämä on voinut jatkua. Kuuntele podcast tästä.

Vahva tarina: Pieni pölypallopoika

Reijo seisoo Naisvuorella katsoen siihen suuntaan, jossa lastenkoti aikanaan sijaitsi Mikkelin keskustassa.  Liisa Seppänen

Kukaan ei koskaan selittänyt Reijolle, miksi hänet vietiin lastenkotiin. Eläkeiässä hän päätti etsiä vastaukset itse. Kuuntele podcast tästä.

Ilmastonmuutoksen vaikutus mielenterveyteen

Ilmastonmuutoksen vaikutus mielenterveyteen tunnistetaan aiempaa paremmin – miten vaikeiden tunteiden kanssa selviää? Toimittaja Oona Komonen pohtii, kuinka ilmastoahdistuksesta voi selvitä. Kuuntele podcast tästä.

Podcast-sarjat, jotka koskettavat

Kotilieden kahvihetki

Kotilieden kahvihetki -podcast-sarjassa lehden toimittajat lukevat koskettavimpia juttujaan. Millaista on kuulla armeijaikäisenä, että on lapsena orjaksi kaapatun miehen jälkeläinen? Miten elämä sujuu neljän lapsen äitinä, kun on kuurosokea?

Annan rakastetuimmat jutut

Anna-lehden podcast-sarjassa voi kuunnella kuunnelmina lehdessä aiemmin ilmestyneitä tarinoita, niin tavisten kuin julkkistenkin uskomattomia elämänkäänteitä. Kuuntele esimerkiksi raitistuneen perheenäidin koskettava tarina. Mitä adoptiolapsen vuosien lapsettomuuden jälkeen saava juontaja Ellen Jokikunnas katuu?

Seuraa Seuraa myös Facebookissa ja Instagramissa!