Antti Holman rento ote sopii Mestarileipurit-leivontakisailuun – Tuomareiden palaute on sydämellistä mutta lahjomatonta

Uudessa Mestarileipurit-realityssä kisaillaan leivontataidoilla sekä ilmaistaan luovuutta ”kakun keinoin”.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Mestarileipurit-sarjan tuomareiden troikka koostuu kondiittorimestari Eila Kiilamaasta, kahvileipäosaston ylöslyöjä Irma Nissisestä ja näyttelijä Miitta Sorvalista.

Uudessa Mestarileipurit-realityssä kisaillaan leivontataidoilla sekä ilmaistaan luovuutta "kakun keinoin".
Teksti: Pekka Eronen

”Nyt sitten laitetaan nisua pöytään!” Onko juontaja Antti Holman avauslauseesta uudeksi kansalliseksi hokemaksi? Ainakin Mestarileipurit-sarjan ensimmäinen jakso kohoaa uunissa mukavasti.

Kyse on tietenkin kilpailusta. Makean leivontaan keskittyvä realitysarja ei sinänsä yllätä lajissaan, mutta Holman sanavalmis, rento tyyli vapauttaa tunnelmaa. Tämän lajin ohjelmia niin helposti vaivaava puristus jää väkisinkin vähemmälle.

Kilpailijat työskentelevät pareina. Ystävät Meri ja Oskari, siskokset Riikka ja Reeta sekä muut innokkaat, kokeneetkin leipojat komennetaan ensi hätään kakkuja tekemään.

Makeisiin herkkuihin laitetaan pullantuoksuisia yllätyksiä: norjalainen vuoristomaisema, sateenkaarikerroksia ja jopa Irlannin lippu. Niin kuin Holma sanoo, kilpailijat ”ilmaisevat itseään kakun keinoin”.

Tekijät luottavat Holman lisäksi mummoihin. Tuomareiden troikka koostuu kondiittorimestari Eila Kiilamaasta, kahvileipäosaston ylöslyöjä Irma Nissisestä ja näyttelijä Miitta Sorvalista. Palaute on sydämellistä, mutta lahjomatonta.

Mestarileipurit, tiistai 28.3. klo 20.00, Nelonen

Lue myös: Antti Holma paljastaa: ”Minulla on heila joka satamassa”

X