Bakteerikammoiset-sarja mässäilee kummallisuuksilla – Yksi siivoaa kotiaan tuntikaupalla, toinen pesee käsiään kymmeniä kertoa päivässä

Jaa artikkeliLähetä vinkki
bakteerikammoiset
Lähipiiri paheksuu bakteerikammoisia työkavereita ja perheenjäseniä. © TLC
Pakko-oireista kärsiville koronapandemia on tuonut ylimääräistä stressiä ja oireilua.

Onhan näitä. Tohtori Paise. Hengenvaarallisesti lihavat. Sisarvaimot. TLC esittää paljon sarjoja, jotka luottavat shokkiarvoihin ja inhimillisten erikoisuuksien ihmettelyyn. Nyt starttaava Bakteerikammoiset liittyy samaan porukkaan. Se kertoo ihmisistä, jotka otsikon mukaisesti pelkäävät bakteereja ja näkevät niitä joka puolella.

Yksi siivoaa kotiaan tuntikaupalla. Toinen pesee käsiään kymmeniä kertoa päivässä. Kolmas siivoaa kotona perheensä jättämiä jälkiä ja firmassaan työntekijöidensä jälkijätöksiä. Sarjassa näytetään myös, miten partnerin pöpöt tapetaan saunassa ja kuinka pissataan oikealla tavalla vessanpönttöön. Perheet ja työkaverit seuraavat touhua sivusta päitään pyöritellen.

Ennen oli sirkus. Mutta sellaista ei enää tarvita. Nykyään kaikkia kummallisuuksia voi katsella television kuvaruudusta. Tälläkin kertaa erikoisuuksien mässäily on tärkeämpää kuin paneutuminen pakko-oireisiin johtaneisiin syihin. Ensimmäisen jakson lopussa kuitenkin lupaillaan, että sarjan päähenkilöt pyrkivät kohti muutosta.

Bakteerikammoiset, lauantai 4.12. klo 21.00, TLC

Lue myös: Tangokuningas Aki Samuli: Bakteerikammoni takia heitin sukat yhden käyttökerran jälkeen roskiin

X