Elämäni biisi -sarjan erikoisjaksossa nähdään ukrainalaisia tähtiä: ”Ilta oli erityinen paitsi meille myös koko Ukrainalle”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Maryna Bekh-Romanchuk ja Mykhailo Romanchuk © Atte Mäläskä / Yellow Film & Tv Oy / Yle
Maryna Bekh-Romanchuk ja Mykhailo Romanchuk © Atte Mäläskä / Yellow Film & Tv Oy / Yle
Elämäni Biisi -ohjelmassa nähdään Ukraina-erikoisjakso, jonka Yle ja tuotantoyhtiö Yellow Film & TV ovat tehneet yhteistyössä ukrainalaisten tv-toimijoiden kanssa.

Aiemmin syksyllä kuvattu jakso on tuotettu pro bono eli suomalaiset tekijät eivät ole ottaneet korvausta työstään.

Katja Ståhl vierailee jaksossa yhdessä Elämäni Biisi -artistien ­kanssa, mutta varsinaisena juontajana nähdään Ukrainan tunnetuimpiin ­tv-tähtiin kuuluva Kateryna ­Osadcha. Biisejä arvuuttelevat laulajat Taras Topolia ja Nadia ­Dorofeeva, vuoden 2017 Eurovi­sion laulukilpailuista tuttu juontaja ­Timur Miroshnychenko sekä pituus­hyppääjä-kolmiloikkaaja Maryna Bekh-Romanchuk ja hänen uimaripuolisonsa Mykhailo Romanchuk.

Maryna Bekh-Romanchuk jäi suomalaisille mieleen viime kesän EM-kisoista, joissa hän loikkasi vielä Kristiina Mäkelääkin pidemmälle ja nappasi kultamitalin. Hän kertoo Instagram-tilillään olevansa iloinen päästyään osallistumaan puolisonsa kanssa Elämäni Biisiin.

”Vierailimme suomalaisen ohjelman Ukrainan hyväksi tehdyssä erikoisjaksossa, ja minusta tuntui, että maailma näkee meidät ja on kanssamme. Kiitos tästä uskomattomasta illasta, joka oli erityinen paitsi meille myös koko Ukrainalle”, Bekh-Romanchuk kirjoittaa.

Elämäni Biisi – Ukraina-spesiaali, lauantai 3.12. klo 21.00, TV1

Lue myös: Volodymyr, 94, pakeni keväällä venäläisiä toista kertaa elämässään – Syksyllä isoisä palasi Ukrainaan, koska haluaa tulla haudatuksi vaimonsa viereen

X