Ennätystehdas palaa Janni Hussin johdolla – Ensimmäisen Tube-haasteen ottaa vastaan tubettaja Pinkku Pinsku

Jaa artikkeliTilaa Seura
Juontaja Janni Hussi
Janni Hussi toimii jälleen tehtaanjohtajana. © Saku Tiainen/Fox
Ennätystehdas palaa jännittävine temppuineen. Onnistuuko Sami juoksemaan 10 kipsilevyn läpi? Miten käy huimaa hyppyä yrittävälle Kasperille?

Ennätystehdas on haastanut suomalaiset kokeilemaan toinen toistaan jännittävämpiä temppuja usean kauden ajan. Tehtaanjohtajana on toiminut esimerkiksi näyttelijä Eppu Salminen.

Uudistunutta ennätystehdasta juontaa jälleen pirteä mediapersoona Janni Hussi.

”On mahtavaa, että Ennätystehdas palaa kotikatsomoihin. Ensimmäinen kausi oli huikea ja yllätyksellinen, eikä toinen kausi todellakaan tuota pettymystä. Suomen ennätyksiä kirjoitetaan uusiksi”, Janni Hussi kertoo.

Ensimmäisessä jaksossa selviää, pystyykö Sami juoksemaan 10 kipsilevyn läpi ja kuinka Kasper Kumpulaiselta onnistuu hyppy sillalta palavana. Toisenlaista poltetta tuntee Mikael Sinisalo, joka yrittää syödä viisi pullollista tulista chiliä.

Ennätystehdas uudistuu, nyt mukana myös Tube-haaste

”Ennätystehtaan ajatuksena on aina ollut näyttää katsojille, kuinka paljon kiehtovia taitoja tavallisten suomalaisten joukosta löytyy, mutta nyt halusimme tuoda sen rinnalla mukaan jotain aivan uutta. Tällä kaudella jokaisessa jaksossa omia taitojaan haasteissa esittelevät myös tunnetut tubettajat”, FOXin kanavajohtaja Elina Mustelin kertoo tiedotteessa.

Ensimmäisen jakson Tube-haasteessa nähdään tubettaja Pinkku Pinsku.

Tubettajien ja tavisten lisäksi kauden päätösjaksossa itsensä haastaa huippu-urheilija Tuuli Petäjä-Siren.

Ennätystehdas, ma 5.4. klo 21.00 Fox

EnnätystehdasTubettaja Pinkku Pinsku nähdään Ennätystehtaan Tube-haasteessa. © Fox

X